« Drillenissens mandarinmorgen | Main | Meget mere om drillenissen »

November 25, 2008

Comments

Andreas

Hej,

Hvor er det dog en fantastisk blog du har dig: Slet ikke til at forstå, at skolesystemet kan have kaldt dig ordblind, for du ser da ordene klarere og tydeligere end de fleste.

Jeg skriver speciale om fantasi, kreativitet og hverdagsreligion (bl.a. med hjælp fra en sød heks), og synes at dine tanker og idéer er rigtigt spændende. Har du lyst til at fortælle mig lidt mere om hverdagsmagien og dig selv, til mit projekt? Så må du meget gerne skrive til mig på lieberoth@gmail.com. Jeg håber at høre fra dig.

Men først og fremmest tak for en sjov og inspirerende blog.

/Andreas

Marina

Kære Andreas. Tak for ros og venlige ord. Jeg bliver så glad når nogen kan bruge det jeg strikker sammen, men også helt genert når jeg får så meget ros.

Der ligger som du åbenbart har fornemmet mange tanker bag mine forsøg på at indfører hverdagsmagi i mine børns liv, men tankerne er ikke rigtigt formuleret som et koncept og naturligvis slet ikke forskningsmæssigt korrekt underbygget...

Den hyppigste kommentar jeg får på mail er faktisk fra mennesker der gerne vil have mig til at formulerer et mere sammenhængende koncept for hvordan man i almindelighed får magien og kreativiteten til at flyde ind med modermælken. Jeg har ikke nogen færdi skabelon klar og de gange jeg har forsøgt at formulerer mine tanker syndes jeg det bliver for bedrevidene og højtravene. Derfor har jeg valgt helt lavpraktisk bare at lade min livsfilosofi afspejle sig i mine små daglige indlæg.

Jeg kontakter dig naturligvis også på mail.

Maria Høiler

Du er din fantasi er for SKØN.
Lad den endelig forsat blive for dig og dine børns skyld. Tak fordi du deler med andre, som nyder at stikke af i fantasiens verden -særligt sammen med børnene :O)
Maria Høiler

Marina

Kære Maria.

Mange, mange tak for din søde kommentar. Du gjorde mig virkelig glad ved at give dig tid til at skrive til mig og det er så dejligt at vide at det jeg skriver og det børnene og jeg finder på kan bruges af nogen derude. Hav en dejlig december med nissedrillerier og kreahygge.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på hjemmelavet hyldeblomstsaft
Opskrift på lækker kartoffelsalat
OPSKRIFT PÅ lækker cheesecake brownie
Opskrift på hjemmelavet rabarberkompot med vailje
Ny på instagram (marinas_mad):
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Sundt og lækkert i en fart: laks i ovn
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs