« Barndom | Main | Erantis »

January 29, 2009

Comments

Ninapb

Sikke nogen dejlige billeder. Og med alt det nye og smukke på vej, er det da klart med rastløsheden! Tak for klarsyn! :-)

Marina

Ja jeg sufede gennem flere blogs der havde det samme rastløse januarstema som du og jeg kan også selv mærke det i kroppen. Måske er det foråret der spirer inden i os og fordi det stadigt er vinter kan foråret ikke rigtigt springe ud, men må blive der inde som uro?

Ninapb

Forstadie til forårsfornemmelser? Det lyder slet ikke tosset!

Betty

Jamen, hvor er det vigtigt at se alt det smukke der også er i januar. Men jeg bliver helt glad, når jeg ser dine dejlige billeder. Du må have en lun plet siden løgplanterne er så langt fremme. Sønt at se

Berliner brosten (Gitte)

Tak for disse skønne billeder! Man kan ligefrem snuse foråret, når man sidder og kigger på dem.
Det er virkelig en fryd at se for sådan en storbybo som jeg er en - dertil en ret så vinterplaget en af slagsen...

Annette

Hold da op, sikke et blomsterflor.
I vores have er der to forkølede vintergækker - den er jo heller ikke stor, men der plejer dog at komme lidt mere. Heller ikke rundt omkring i byen er der forårsblomster at se endnu.
Så jeg suger til mig her på din blog. Dejlige billeder :o)

Kristine

Åh, hvor skønt!!! Kan ikke vente til foråret er her...
Tak for din søde kommentar på min blog :-)

Mrs Cakeaholic

Dine blomster er langt fremme, du bor jo også syd på (lolland) Hos os på sjælland må vi vente længere på at foråret titter frem, men dejlige billeder at kikke på.

Emmaline

Skønne billeder, man bliver glad af dem :-) Jeg venter også trippende utålmodig efter forår, sol, varme og dejlige farver.

Anne

Sådan går jeg også og kigger, og noterer mig hver eneste ny lille klynge af grønne toppe som er på vej op gennem mulden, de fede knopper på kirsebærtræet, mælkebøtterne som rører på sig ved gavlen af drivhuset...
Jeg holder af alle årstiderne på forskellig vis, men indrømmer at i år har min januar været lang og tung. Men åh hvor det letter nu, hvor dagen er blevet synligt længere. Også selvom det bare er en håndsbredde.

Marina

Tak for alle de søde kommentarer til mine forårsbilleder. Det er nok rigtigt at vores forårsvækster er langt fremme for ikke alene bor vi sydpå, vi bor også på en lille ø der er kendt netop for sit varme klima og endeligt så har jeg et par varme hjørner i haven (særligt uder figentræerne) hvor det hele altid kommer tidligt.

Alligvel ved jeg at der overalt i Danmark er forårstegn at finde hvis man kikker og pointen er jo egentligt ikke hvor langt det hele er fremme, men snarere at det er på vej.

I mange år lå min have i Sverige i 1000 m højde og der kom foråret sent. Alligevel kunne jeg store dele af vinteren glæde mig over at knopperne voksede og spirene tvang sig op af den frosne snedækkede jord. Det var midst ligeså smukt synes jeg.

Som dig Anne, holder jeg af alle årstider, men det er en vigtig del af min vinterfornemmelse at længes efter forår.

Forårskram til alle.

Losarinas mor

Smukke smukke billeder !

Madame

Hvor er det dejligt at se dine billeder med tegn på forår! Din have er længere fremme end min - men jeg glæder mig også usigeligt til åbne døre, fugleføjt og lunt græs under fødderne :o)

Marina

Det er så dejligt at glæde sig.

Det Forkromede Overblik

Hvad sagde jeg...? Foråret er på vej!

Gode billeder:-)

Marina

Hej Det forkromede overblik. Foråret er på vej og det er skønt, skønt, skønt, men det har altså taget disse små spirer en måned at nå så langt så det var bare det jeg mente. Foråret kommer men det tager tid.

Evi

Her går jeg stadig og længes efter at det bliver rigtig vinter med sne og frost og kælketure og så er vi ved at blive løbet over ende af foråret.
Det er da helt vildt! ;men smukt og skønt at se dine fine fotos.
Måske skulle jeg tage mig sammmen til at kigge efter forårstegn her omkring. Man bliver jo så glad af at se de der små spirer.

Gitte

Smukke billeder :-) Eejj, nu skal jeg en tur i kolonihaven i weekenden - kan næsten ikke vente. Tak for de dejlige billeder. Jeg længes også efter forår. Herhjemme glæder vi os over, at februar snart banker på, for vi synes, at januar har været alenlang.

Marina

Evi jeg længes også efter sne og krydser fingre for februar (Marts det gider jeg altså ikke). Det gode ved alle de små forårspirer er jo at de sagtens kan klarer en dyne af sne, det er kun virkelig brutal barfrost der kan være slem.

Marina

Gitte, jeg syndes faktisk meget godt om januar. Efter julen trænger jeg til ro og hverdag, men her sidst i januar syndes jeg altså også at det er nok.

Ninni

Sitter og sukker over all den deilige våren hos dere :) Virkelig elsker slike bilder! Nr 1 og 3 gjør det nesten vondt i hjertet å se - så vakkkert er det

Marina

Kære Ninni. Ja det er så skønt når foråret kommer og amme de fine små spirer myldre frem. Billederne her er nu fra sidste år hvor foråret var noget tidligere på færde, men i år går det tilgengæld hurtigt. Å det er skønt.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs