« De tålsomme figentræer | Main | Tyveri »

August 17, 2009

Comments

Losarinas mor

Der må være så dejligt på Fejø :-)

Jeannette Mariae

Sikke en skøn idé, tak... Det vil jeg huske, når Anton engang skal have madpakke med i børnehaven om en 3 års tid (fnis...).

Skønt at I kan købe alle de dejlige ting ved vejboderne ;-)

Mona

Øj, en skøn bod - dér ville jeg gerne kunne handle!! - Er det din?

Bente

Ja, både madpakkefabrikation og madlavning i øvrigt er meget skæggere nu, hvor sensommeren byder på så meget skønt.

God idé med silikoneformene!

Marina

Kære Miri. Fejø er et fantastisk sted at bo året rundt og jeg er taknemmelig for hver eneste dag vi kan få lov at bo her.

Kære JM. Tja, nu må vi se om han overhovdet får lov eller om den vakumpakkede politikere bestemte madordning har vundet til den tid. Jeg holder meget af madordninger i børnehaver, særligt hvis der er ansat et venligt menneske i køknet, men denne påtvungne og dårlige løsning er ikke noget jeg kan støtte med begejstring.

Kære Mona. Det er detsværre ikke min bod. Jeg har ikke haft så stort overskud i køkkenhaven i år, at jeg har haft lyst til at sælge af det, vi guffer simpelthen bare det hele selv. Boden er én af to som en meget dygtig gartner fylder med skønne økologiske grønsager direkte fra 20.000 m køkkenhave. Der er majs i øjeblikket og de er helt fantastiske. Der er andre boder hvor man kan købe agurker, salat og finurligheder men der gælder edt om at have øjnene med sig når man kører forbi for der er det der er og når der ikke er mere ja så er det jo slut.

Kære Bente. Det er årets bedste tid i køknet, simpelthen.

Mette K

Fantastisk madpakke!

The comments to this entry are closed.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs