« Halloween slik | Main | Musik til Halloween festen »

October 27, 2009

Comments

hanne

hejsa.
du super mange ideer.bare så syns det hjemmeside er så rodde.Lige
nu prøve igen find det med små rugbrød mad, som stikke ud i små fiur, men kan du ikke find den. kundu eller skrev mad opskrive gå find alle mad der. eller lave et sted hvor den er tema men fødelsdag. hvor inbydelse pynt, mad, lege,.så kun jo selv mix de forskelig tema vis lyst.så kun jo have der hedde forskelig mix fødselsdag ideer til fødelsdag feste,for det er syns når så super dyrtigt fin super god ideer til fødselsdag, at nogle side og føle uoverskudlig når det rodde ikke til find det man søg eller har fund lidt siden.for du bare nogel god idee det vil syns vi opgive få glæde af det på vi syns side er for rodde.det fedt den måd du delle ind med indbydelse og noget mod pynt, men mange at der på start sige er nem find det med mad.det kun forslag for jeg virkelig syns du har noget give til os forældre der gren give en fed fødselsdag til vos børn.så er er lidtkreative, men ikke komme på ideer som, du er fyldt af søde.
KNus Hanne
ps :håbe du kan læse det da jeg er ordblind.

Marina

Kære Hanne. Tak for din lange kommentar. Jeg kan se at du har lagt den samme kommentar tre gange og har valgt kun at beholde den ene. Håber det er ok. Jeg kan sagtens læse hvad du skriver og også godt forstå din pointe for det ville være dejligt hvis man på en samlet side kunne finde alt om børnefødselsdage. Detsværre har jeg ikke helt overskud til at gennemtrævle nettet og finde alle de fine ideer som andre har lanceret og derfor må du nøjes med mine egne. Jeg tror ikke at jeg har skrevet om rugbrødsmadderne i facon, selvom jeg ellers af og til laver dem. Det er imidlertid ikke svært. Du tager en udstiksform (helst lidt simpel, hjerter er f.eks. gode) og udstikker rugbrødet i fine figurer inden du smøre det. Du skal regne med at der går en del rugbrød til. God fornøjelse med fødselsdagen og endnu engang tak for kommentaren.

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på hjemmelavet kærnemælkskoldskål
Opskrift på skønne, sprøde kammerjunkere
Opskrift på lækker kartoffelsalat
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Sundt og lækkert i en fart: laks i ovn
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs