« November | Main | Farveglæde »

November 05, 2009

Comments

Anne

Kære Marina. Det er lidt en skam at jeg ikke er i stand til at tro på reinkarnation. Ellers ville jeg godt have haft en seriøs date med dig i mit næste liv. Du er indbegrebet af dejlig, og jeg er så glad for at du skriver igen. Tror faktisk, det er lige præcis det, der kan trække mig igennem endnu en november uden varige mén.

Annette

Hvor er det smukt og godt skrevet.
Jeg er også ind imellem træt af november, når jeg skal opholde mig ude i regnvejret, men for mig er november også tæt forbundet med hygge. Jeg elsker at sidde inde med stearinlys, te og tæpper, mens jeg kan høre regnen og uvejret derude og vide, at jeg ikke behøver at vove mig ud i det.
Og så er november også for mig markeringen af en forandring, en ny årstid nærmer sig - og jeg elsker forandringer. I dag har jeg f.eks. fundet min vinterjakke og halstørklæde frem - bare sådan en lille ting kan gøre mig glad :o)

Marina

Kære Anne. Du aner slet ikke hvor glad den kommentar har gjort mig. Jeg elsker jo alt hvad du skriver, hver eneste linje, selv når det er om bøger jeg ellers ikke ville have orket at intressere mig for. Ingen andre kan som du gøre selv det kedeligste emne morsomt og vedkommende.

Reinkarnation er en af de religiøse ideer jeg rigtigt gerne ville kunne tro på for hvor ville det være skønt med en lang række af liv at lærer af, leve i og tumle med. Og skulle det faktisk være sådan at man trods vores skepis genfødes, så vil jeg håbe, at jeg i dette liv har opført mig så godt, at jeg får lov til at komme på date med dig i et kommende liv. Jeg glæder mig allerede....

Kære Annette. Hvor har du ret. Jeg er gået på opdagelse i november og det er slet ikke så ringe.

The comments to this entry are closed.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs