« Carpe Rutila | Main | Inde i skovene »

January 25, 2010

Comments

anita thomhave simonsen

hej Marina !

jeg kan rigtig godt lide at du får lyst til selv at lave de her tallerkener og de er meget mere spændende og mere personlige...og dejligt at børnene kunne lide dem..og ja, der skal være noget småt legetøj fra bordet...det er så godt til børn....kender det også med de der små paraplyer til partydrinks...børn elsker de der små paraplyer...småt tingeltangel er bare til børn.....jeg er ret vild med din søde idé med blondepapiret under en tallerken...så sødt og fint.....

solrun

Plejer også selv at lave pynten. Sjældent er det tallerknerne, men måske et personlig dækserviet eller lignende. Men tak for ideen.

Har fuld forståelse for Falera-siden. Men dejligt hvis du orker at lægge lidt ind på den i ny og næ.

Marina

Kære Anita. Nemlig. Det er altid en god idé at have lidt legetøj på bordet især når man har inviteret mange børn og de ikke spiser lige hurtigt. PÅ den måde er der meget mere ro om måltidet.

Kære Solrun. Vi laver også altid selv pynten (med mindre vi henter den på værelserne naturligvis, det gjorde vi f.eks. da vi holdt dinofest). Det er første gang jeg har lavet tallerkner og det var jo først og fremmest på grund af fødselarens ønske. Fremover tror jeg dog sagtens jeg kunne finde på at pynte paptallerknerne på andre måder og jeg synes det er alle tiders at jeg når der kun kommer relativt få børn kan bruge vores almindelige tallerkner og alligevel give børnene feststemning-- også der.

Med hensyn til Faldara er jeg som sagt i tænkeboks. Jeg synes staqdigt at det er en god idé, men når jeg ikke kan bruge den tid sammen med børnene skal jeg finde tiden et andet sted og det kan jeg ikke helt overskue lige nu. Måske bliver det mit projekt, måske får børnene igen lyst til at være med.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs