« Spot on | Main | Bare vent »

January 21, 2010

Comments

Guro

Tuusen takk! Herlig! Jeg skal grave fram printeren fra haugen med stoff på hobbyrommet, og så blir nok 4-åringen glad! -og så gøy at det var fra den gang da mormor var liten! Jeg tror nok hun også kommer til å bli nostalgisk neste gang hun kommer på besøk og får se dette!

Klem

Lotte

Hvor ER de fine! Jeg har selv leget rigtig rigtig meget med påklædningsdukker, da jeg var barn. Min veninde og jeg kunne bruge tiiiimer på at designe, tegne og udklippe nyt tøj til vores dukker. Det brugte vi i virkeligheden nok mere tid på til sidst end egentlig leg med dukkerne :-D

Marina

Kære Guro. Min datter på fire blev ellevild af glæde da hun så påklædningsdukkerne og jeg håber også din datter bliver glad. Og så er det da sjovt at se tøjet som det var i 50'erne, det er bare så kært, men næppe velegnet til et aktivt børneliv i dag.

Kære Lotte. Vi tegner også mange dukker selv og laver møbler og ting til dem, men disse påklædningsdukker kunne hverken jeg eller min yngste stå for.

Mona

Hvor sjovt, dem fandt jeg også forleden. Hun er virkelig en guldgrube med hensyn til at finde sjove links og alle mulige gode tutorials, hende orange-elskeren :)

isabella Sørensen

Hej jeg har planer om at lave en påklædnings dukke til børnene i den børnehave hvor jeg arbejder i.
min plan er at lave en stor som så kan blive klædt på ved samling så børnene kan være med til at snakke om hvordan vejret er og hvilken påklædning det kræver.
Ved du om nogle at "dine" dukker har årstiden tøj?
på forhånd tak

Marina

Kære Isabella. Påklædningsdukkerne har masser af årstidstøj der passer til de amrikanske højtider og årets skiften. Til dit brug ville jeg dog måske hellere lave min egen store påklædningsdukke (eller et par en pige og en dreng) og lade børnene om at lave forskelligt tøj året rundt (Lav en stor dukke, tegn skabeloner til tøj i karton og lad børnene klistre tøjstykker på, slut af med at klippe det overskydene stof af). Du kan bruge en gammel tynd swetter som trøje, ødelagt regntøj til regntøj og så videre.

marianne ilsfort

dejlig side - har selv leget meget med påklædningsdukker sammen med min veninde. vi tegnede dog de fleste selv.
mit barnebarn på 5 år er også vild med påklædningsdukker - så det var lige et scoop at finde denne side.

Marina

Kære Marianne.

Ja det er en dejlig side med masser af påklædningsdukker lige til at printe. Som barn kan jeg også godt huske at det halve sjov var selv at tegne dukkerne og deres tøj, men man skal jo alligevel have en vis alder før man selv kan tegne påklædningsdukker.

Har du også set den fine påklædningsdukke jeg anbefalede til jul?

doris fischer

Jeg er lärer og arbejder med billedkunst i Sverige.

Jeg har ledt efter påklädningsdukker og fandt disse söde og fine, som er fra den tid jeg voksede op, og legede med mine egne og dem jeg fik arve fra min faster.

MANGE tak. Jeg er lykkelig og ved at min arbejdskammerat som er födt 1956 bliver super glad når hun får dem at se.

Kram fra Doris i Göteborg.

Marina

Kære Doris. Mange tak for din hilsen. Jeg er så glad for at du kunne bruge de fine påklædningsdukker som jeg også er helt vild med. God fornøjelse med påklædningsdukkerne både til dig og din kollega.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs