« Fra de lyserøde hjerters blomsterland | Main | Sort mave »

May 15, 2010

Comments

Lene

Og lige nu tror jeg at du nyder ekstra inetnsivt alle de glæder haven giver dig. God weekend til jer og må I finde et byhus, der lige er jer :-)

Annette Lund Andersen

Tak for din søde hilsen, på bloggen.

Det er tidligt at du har blomster i det surkirsebærtræ, vores surkirsebær, står kun med store knopper, men det springer ud om kort tid, kan jeg se.

Hvilken slags surkirsebær det er ved jeg desværre ikke! Jeg var så uheldig at købe tilbudsplanter fra en planteskole på nettet, den ligger ude i Vestjylland. Planterne var ikke særligt gode og de viste sig ikke at være det vi havde bestilt. Vores blommetræ var eksempelvis en mirabelle!!! de andre er gået ud. Så vi har desværre kun et træ tilbage ud af et køb på 10.

Det er vores surkirsebærtræ og det faldt ud som forventet, det er vi er rigtig glade for.

Ha' en dejlig dag!

Ninni

Er det noe jeg savner fra barndomshjemmet mitt, er det fruktblomstringen. Hele haven var dekket av yndige hvite blomster. Nå gleder jeg meg over naboens kirsebærtrær som enda ikke viser noen tegn til å ville åpne blomstene. Men endelig har både regnet og varmen kommet. Når solen igjen skinner regner jeg med at det er veldig mye som vil skje :) Gleder meg til det! Bildet ditt er hjerteskjærende vakkert :)

mette b

Ja, man kan ikke altid dømme ud fra udseendet og nogen gange finder vi skatte, hvor vi mindst venter det :)

Dejlige billeder.

Klem fra
mette

Jill - demselv

Så smukke billeder og beskrivelser - Jeg tog mig selv i at gå og tænke på din blog sidst jeg gik en tur i vores have. Jeg gik og nød mine tulipaner som jeg satte sidste år, store flotte tulipaner i lilla, sart lyserød og andre tøs'pige farver på min lille vandring kom jeg til at tænke på dit indlæg om jeres tulipaner.
Under min store oprydning på vores loft var jeg ved at smide et myggenet ud som vores datter har haft på værelset, bedst som det var på vej på ud, kom jeg i tanke om dit billede hvor du har hængt et sådan net op i et æbletræ, den ide vil jeg tage op og jeg vil tro jeg kommer til at score nogle billige point hos vores 3 små :o)
Med andre ord Tak for en fantastisk blog som jeg nyder at læse i fred og ro - og som du kan se, så giver den masser af god inspiration :o)
Kærlig hilsen
Jill

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs