« Gammel gæld | Main | Lysholdere til adventskransen »

November 24, 2010

Comments

Christina

Kære Marina - den er vel nok rigtig fik.. jeg elsker, når det oser af natur i stedet for plastic.. jeg er ikke selv gået i gang med vores.. men det er da ved at være oppe over, hva? Tak for inspirationen... tror jeg skal ud og tømme haven for mos!
Klem fra C

Marina

Kære Christina. Min adventskrans plejer først at være færdig i de sene nattetimer lige før lystændingstid så det er helt mærkeligt at have en færdig adventskrans stående på bordet. Jeg bliver ved med at tænke at jeg skal have lys tændt, men det er jo slet ikke endnu... Alligevel kan man jo ikke rigtigt sige at jeg er ude i god tid for det var faktisk fordi jeg allerede sidste år lovede en læser at vise hvordan man binder en adventskrans. Held og lykke med din adventskrans, jeg kikker ind for inspiration.

Carina Louise Dale

Så fin den ble!!!

Ønsker deg en super dag, Marina!

Karen Marie

Så fin den ser ud din krans! Har lige lavet et indlæg med en pakkekalender og linket til dig og alle dine ideer :0)

Dejlig torsdag, Knus Karen Marie

Hanne

Hvor er den smuk.
Hvis jeg kan få basket enen fri for sne, skal der klippes en favnfuld og laves kranse til dørerne.
Jeg har de fineste kaprifoliegrene som skal være det bærende element.
Ved stranden hvor hunden og jeg går tur, er der meget smukke forblæste fyrtræer som har fantastiske grene til julepyntning.

Marina

Kære Carina. Mange tak. Jeg synes også at det er en hyggelig adventskrans og det er helt mærkeligt at være så tidligt færdig med kransen i år. Jeg har selv lavet mine adventskranse fra jeg var en stor pige og jeg elsker det simpelthen, det er for mig selve begyndelsen på julen at binde sin egen adventskrans. Binder du også selv din adventskrans og hvad kan du bedst lide at binde den med?

Kære Karen Marie. Dobbelt tak. Når et kreativt menneske som du roser eller linker kan man kun blive glad. Adventskransen er jo meget tradtionel selvom den er bundet af ene. Dels kan jeg godt lide en traditionel adventskrans og dels var det jo meningen at jeg i år ville vise hvordan man binder sin egen krans. Næste år håber jeg at bringe flere indlæg med inspiration til adventskransen, også gerne sjove og anderledes ideer.

Kære Hanne. Hvor lyder det bare som en dejlig krans. Jeg elsker at binde kranse af andet end gran og både kapriolie og forblæste fyretræer er supersmukke både til adventskranse og til dørkranse.

Anette

Endnu en gang bliver du min redning ud i det kreative :) jeg glæder mig til at forsøge at binde min egen krans i aften eller imorgen.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs