« Julekalender tema: Juleaktiviteter som alternativ til pakkekalender | Main | En magisk morgen »

November 15, 2010

Comments

Vala

Et af de störste hits her hos os var Indiana Jones foedselsdagen som min soen holdt da han blev 9. Han bedstemor (som er rigtig kreativ og opfindson) bagte en arkæologkage (Indiana Jones er jo arkæolog), hvort slik var gemt i huler indeni og under kagen. Kagen var som en oedemark, med bare bjerge, men under bjergene lå en masse skatte skjult. Drengene var vildt begejstrede og jeg ved at et par (eller flere) af dem ville have en helt ens kage til sin foedselsdag.

Synne

Jeg holdt engang en heksefest for min store søn.

Selve konceptet er jo på ingen måde nyt, men alt det udstyr jeg havde lavet gjorde et stort indtryk på børnene.
Også det at jeg selv var klædt ud tror jeg.

Jeg har også et par billeder fra dagen:
http://synne-petersen.blogspot.com/2009/10/at-vre-nogens-mor.html

Jeg ELSKER at holde børnefødselsdage. Vel og mærke når jeg har overskud og tid til at gøre noget ud af dem.
De blikke man får fra ungerne er alle bare alle de forberedelsestimer værd.

Kh,
Synne

Marina

Kære Vala. Det lyder helt fantastisk og jeg kan godt forstå at de andre børn ville have en ligende til deres fødselsdag. Jeg har lyst til at styrte ud i køknet og forsøge mig med det samme, for det ville da også passe meget godt til en sørøver fødselsdag ikke? Nu må man jo næsten ikke udleverer noget slik til børnefødselsdage længere, men man kunne jo godt gemme andre skatte i kagen.

Kære Synne. Jeg kan godt huske billederne fra den fødselsdag. Jeg var dødmisundelig over at du havde skaffet tøris til den der seje røg effekt. En dag vil jeg også have lov at lege med det til en fødselsdag (for det er nemlig der man får allerbedst lov til at lege ikke?).

Synne

Kære Marina.

Det er altså ærgeligt, at du skulle flytte så langt væk, ellers havde jeg kunne finde frem til dig hvor det var vi hentede tørisen.

Men jeg er sikker på, at der også er steder man kan finde tøris i din umiddelbare nærhed.
Jeg googlede og kontaktede dem jeg fandt for at høre om man måtte købe tøris som privat.
Det eneste man skal huske på når man lege med tøris er, at der skal lukkes lidt ilt ind i rummet jævnligt. Kuldioxiden i isen fortrænger ilten. Og så i øvrigt passe på fingrene så man ikke får brandsår.
Meeeen, alt det ved du jo godt :).

Og jo, fødselsdage er helt klart der man får allerbedst lov til at lege :-D.

Kh,
Synne

Vala

Ja, skattene behöver slet ikke at være slik (eller de kan være slik af den "sundere" slags). Ideen om noget som er gemt og man ikke ved hvad er, er bare så facinerende.

Ellers må jeg lige tilföje at jeg kender godt det med at forberede födselsdag når andre forbereder jul - jeg har nemlig tre börn som alle er födt i november/december!

Marina

Kære Synne. Nu har jeg googlet det og tøris kan skaffes alle steder i landet. Alligvel tror jeg at jeg springer over til denne fødselsdag for jeg har gang i flere sjove projekter end jeg helt kan overskue i forvejen.

Kære Vala. Det er en knipelgod idé med den fødselsdags kage og jeg er allerede i gang med at overveje hvilke skatte der skal i min datters. Nu det er en sørøver fødselsdag skal skatten selvfølgelig findes inden i skatteøen....

Egentlig synes jeg det er dejligt at planlægge fødselsdags fest i november for selvom jeg elsker jul så kan det godt blive for meget med hele to måneder med julemuzak... Tillykke til alle dine børn der må have fødselsdag lige her omkring.

Marina

Å Vala. Jeg er helt oppe at ringe over den fødselsdags kage. Min datter holder jo prinsesse pirat fødselsdag og jeg har været ude at købe ægte princesse pirat ringe der skal ligge inden i selveste skatteøen. Det bliver fantastisk og måske en af de kager jeg har glædet mig mest til at lave til en fødselsdag.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs