« Årets første tulipan | Main | Fra det hvide hav »

April 06, 2011

Comments

Helle

nogle år pynter jeg til påske andre år gør jeg ikke :) men jeg holder påskefrokost hvert år i påsken for familien :)

Silla

Tak for at du deler;) igen,igen..din sidebar er super..der er nemme og ligetil idéer, skønt....
Jeg pynter altid lidt op til påske..blandet natur og gul, udenfor pynter jeg også lidt op ;)

Igen tak til dig;)

Knus og kram herfra

Mona

Ja er du tosset om vi gør! Det er den årstid jeg holder allermest af at pynte op. Meget mere end til jul.
Alle de blomster og grene vi kan slæbe ind, i vaser, kurve og krukker. Et utal af høns, kyllinger og kaniner/harer skal der også til, foruden selvfølgelige æg! Og gule silketørklæder, årstidsdukker og ... ja, alt muligt. Og småkager formet som æg og kaniner skal der også til. Og forårsbrød med frø, kerner og friske grønne skud fra haven og skoven!

KirstenK

Jo jeg pynter da til påske...men jeg har alligevel et lidt ambivalent forhold til påskepynt... men lidt pynt, og gerne hjemmelavet skal der da til!

Landliggeren

Jeg pynter også op til påske, men noget mere behersket end til jul. Lidt filtæg på nogle grene og enkelte høns og kyllinger. Måske bliver jeg inspireret til at give den lidt mere gas via din liste :-) I år har jeg i øvrigt en plan om at koge solæg sammen med plantefarve. De skal nu spises og ikke hænge til pynt.

Bedste forårshilsner
Birgitte

Marina

Kære Helle. Å hvor det lyder hyggeligt. Vi fare som regl så meget omkring i påsken at vi ikke når de hyggelige påskefrokoster med familie og venner. Det er ærgerligt, men netop i påsken er min mand som regel hjemme og derfor er dagene helt tæt besat med aftaler...

Kære Silla. Mange tak for en dejlig kommentar, der virkelig gjorde mig glad. Jeg bruger (uforholdsmæssigt) meget tid på min sidebar, netop fordi jeg rigtigt gerne vil have at den kan bruges af mine læsere. Påskeideerne er jeg rigtig glad for, der er så mange fine imellem synes jeg.

Kære Mona. Ja er det ikke mærkeligt at så mange synes det er grimt og besværligt at pynte til påske? Der er måske ikke så meget charmerede pynt at købe men tilgengæld er det meget nemmere at hive lidt natur ind og skabe forårs-påske-stemning på nul komma kylling.

Kære Kirsten. Dine påskefugle er så fine. Jeg tror netop at det er det meget netto gule der skræmmer mange væk fra påskepynten, men så kan man jo bare holde sig til pasteller som du gør det.

Kære Birgitte. Der skal ikke så meget til før der er fint pyntet til påske og det er så hyggeligt synes jeg. At farve æg påskemorgen til morgenbordet er så hyggeligt. Elsker det.

The comments to this entry are closed.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs