« Lav selv lagkage | Main | Kastanje kreatør »

September 18, 2011

Comments

Line Fauerholm

Flotte billeder, det ligner næsten rødvin... blot en noget sundere variant :)

Jeannett Fruergaard

åh manden min ville blive rigtig glad hvis jeg afprøvede din opskrift, nu må vi lige se om jeg får tid, men gør jeg så skal jeg nok vende tilbage.

e

Hej Marina

Dejligt med dit besøg. Vasen du godt kunne lide - så jeg faktisk hos Paradehuset idag. Den koster 1400, men det er også bare et kunstværk.
Og når jeg ser på din blog kan jeg godt se at det er lige dig. ;)

Jeg sætter dig på min bloggroll, håber det er OK.

hej fra Eva

Marina

Kære Line. Tak. Det var nu ikke helt nemt at fotograferer hyldebærsaften for der var jo næsten ingen lys i går til gengæld har hyldebærsaft simpelthen den flotteste farve, det er der næsten ingen anden saft der kan konkurrere med.

Kære Jeannett. Det tager næsten ingen tid at lave denne opskrift, hvis altså man kan hitte hyldebærene og det har sjovt nok været lidt svært her i Holstebro. Hvis du laver hyldebærsaften vil jeg rigtigt gerne høre om du kunne bruge opskriften.

Kære Eva. Den vase er bare fantastisk, men 1400 kr. er jo detsværre også en ret høj pris, selv for et rigtigt kunstværk. Har du betalt lige så meget for din da du købte den i Frankrig?

Madame

Uhm, det ser skønt ud - her elsker vi hyldebærsaft og -suppe! Sidst jeg lavede det, kom jeg lidt ingefær i. Jeg kan godt lide den ekstra kant smagen får. Jeg har ikke prøvet med vanilje, men det lyder også dejligt!

Marina

Kære Madame. Hyldebærsaft med ingefær lyder rigtigt dejligt og som sund saft virkeligt godt for ingefær er jo godt for mangt og meget ligesom hyldebærsaften. Det tror jeg jeg vil prøve næste gang jeg skal lave hyldebærsaft.

Helle

Kommer til at tænke på alle de gange min mor har serveret hyldebær-SUPPE for mig som barn.

Jeg har ikke prøvet at lave saft som din fine saft, men jeg har presset det til most sammen med æbler, brombær, hindbær og ikke mindst friske mynteblade en masse, og det blev et hit.

Tak for kigget til dine fine fotos.

Helle.

Marina

Kære Helle. Ja hyldebærsaft kan også fint bruges som suppe. Det smager fantastisk med kammerjunker. Mange anbefaler at man kan afkoge kvaset og bruge det til suppe men jeg har altid været så forkælet at jeg har haft mange hyldebær og derfor har jeg bare brugt hyldebærsaften ufortyndet som suppe. I år har jeg dog haft noget vanskeligere ved at finde gode hyldesteder så måske jeg skulle prøve at koge suppe af kvaset.

Marina

Hov så glemte jeg da helt at skrive at din æble, hyldebær og mynte saft lyder fantastisk. Når jeg ser alle dine fine flasker savner jeg vores æblekværn fra Fejø der kunne lave den slags mirakler.

Marina

Nu har jeg prøvet Madames ide med ingefær i hyldebærsaften og det smager forrygende. TAK for ideen.

Marina

Nu har jeg også prøvet at lave hyldebærsaften med kanel og stjerneanis. Det smager meget julet og hyggeligt. Som I kan høre har jeg langt om længe fundet steder med hyldebær og har hygget mig med at eksperimenter med hyldebærsaften.

Helle

Vi prøvede også presset æble med frisk ingefær, og det blev godt! Og smager meget sundt!
Og ja, sådan en presser er fin! Ka godt forstå at du savner den.
Helle.

Marina

Kære Helle. Mon ikke også det er sundt, hyldebærsaft med ingefær? Der er så mange C vitaminer i hyldebærsaft og ingefær er jo godt for alt muligt. Jeg kan huske at jeg drak ingefærvand da jeg var gravid og havde kvalme. Tilsidst var jeg bare så træt af det og jeg tror helt bestem det havde været bedre hvis ingefæren havde været i hyldebærsaft.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs