« Gid du var her | Main | Anna Olivias blåmejse »

October 03, 2011

Comments

Madame

Sikke en sød idé - den tager jeg straks til mig! Er sikker på, mit lille barnebarn vil elske at lave halskæder sammen med mig.

Mona

Måske andre havde tænkt tanken før hende - men hun tænkte den jo helt selv så hun må gerne få æren for ideen :)

Har I prøvet at lave træk-dyr af kastanjer? Før vi fik en rigtig hund, lavede børnene en kastanje-hund, som havde egen snor, mad- og vandskål.Den var faktisk så levende at den måtte bindes forsvarligt for ikke at løbe væk! (til sådan én skal man bruge rigtig ståltråd, og gravhundemodellen er klart at foretrække;)

Anne Thompson

Hun er da for dejlig, som hun står der og stråller! Tænk selv at kunne hitte på noget så fantastisk! Jeg elsker kastanjer. Mest af finde dem, holde ved dem og gå rundt med én i lommen og mærke hvor glat og blød den er. Hvert år bli'r jeg skuffet over ikke at kunne beholde bare én kastanje ligeså dejlig i lommen. På den anden side er det netop en del af magien!

Tina Dalbøge

Så fine billeder - og kæder :-) Jeg må vist også hellere i gang med mine kastanje-idéer... Jeg lavede nogen sidste år og de må hellere en tur på bloggen. I en frisk udgave naturligvis :-)

Marina

Kære Gitte.

Jeg er sikker på at hun vil elske at få sig sådan en kastanje halskæde. Det er nok bedst hvis det er dig der laver hullerne i kastanjerne for det kan godt være lidt svært for et barn.

Kære Mona.

Nemlig. Det er det skønne ved gode ideer, mange kan få dem helt selv og uafhængigt af hinanden og selvfølgelig er det hendes ide når nu hun selv har fundet på at lave en kastanje halskæde. Det slår mig i øvrigt at mine børn meget tit genopfinder gamle klassikere uden nogen sinde at have set dem. Mon ikke bare det er sådan at nogen ting ideer bare næsten kommer af sig selv?

Jeres kastanje hund lyder helt fantastisk. Den vil jeg præsenterer for min ældste der er den der laver de vildeste kastanjedyr og som også har opfundet indtil flere kastanjespil og lege i år.

KRAM

Kære Anne

Ja hun var også super stolt af sin kastanje ide og det er da også en super god ide som generationer af piger før hende nok også har fundet på helt alene. Det er en dejlig tanke. Kastanjer er så skønne så skønne, men som du skriver holder de brune juveler kun deres silkebløde hud kort. Jeg eksperimere lidt med det ene og det andet i år men endnu er der ikke noget der har virket helt perfekt.

Kære Tina.

Tak. Jeg vil glæde mig meget til at se dine kastanje ideer. Jeg er sikker på at du med alle dine sjove ideer også har fået noget fantastisk ud af kastanjer.

Marina

N.B. : Den fine kastanje halskæde kan jo også bruges som helt enkel kastanjekrans. Det er så fint (men holder detsværre ikke længe).

Dukker og Bamser

Jeg har kigget din side igennem den er meget inspirene, men at lave en halskæde ja det er sjovt, men ikke fedt, lav figur lav alt andet ;)

Marina

Om en halskæde er fed eller ej må man vel selv vurderer. Barnet var jo ihvertfald helt vild, både med sin egen ide og med den færdige kastanje halskæde som hun stadigt har på sit værelse, indskrumpet og trist som den nu ellers er blevet. Pigerne lavede også hundredvis af kastanjedyr i år så på den måde udelukker det ene jo ikke det andet.

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Invitation til Sankt Hans fest - lige til at printe
Bordkort til Sankt Hans - lige til at printe
Opskrift på hjemmelavet kærnemælkskoldskål
Opskrift på skønne, sprøde kammerjunkere
Opskrift på hjemmelavet hyldeblomstsaft
Opskrift på lækker kartoffelsalat
OPSKRIFT PÅ lækker cheesecake brownie
Opskrift på hjemmelavet rabarberkompot med vailje
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Sundt og lækkert i en fart: laks i ovn
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs