« Brev fra drillenissen | Main | Baduts reklamepolitik »

November 23, 2011

Comments

ThinkingSpace

Rå og meget smuk er den. <3

KirstenK

Den er helt vildt fin og rå på samme tid...lige sådan en ville jeg gerne have stående...men jeg kan vel nå det endnu...her plejer advendtskransen alligevel ikke være færdig til 1 søndag i advendt...men måske det bliver i år!

stine Hoelgaard Johansen

Meget, meget flot, enkel og rå...
og stor??...
Fedt at du har fotograferet den på skindet

Stine:)

Marina

Kære Erika. Tak så mange gange. Jeg er faktisk selv ret vild med lige den adventskrans men børnene de mangler altså den fugl der ellers altid er fast inventar på vores adventskrans. Hvis jeg nu når at lave en adventskrans mere så får de selvfølgelig fugl på. Den anden adventskrans er alligevel tænkt til stuen med deres kreabord.

Kære Kirsten. Jeg plejer jo altid at være i allersidste sekund med min adventskrans og heldigvis er det jo super nemt at binde sådan en krans så mon ikke du når det. Adventskransen er iøvrigt en af de ting jeg laver allermest til mig selv. Lige fra jeg var en lille pige har jeg elsket den symbolik der lå i den runde krans og det at man selv laver den af smukke naturlige ting er også dejigt. I år kan jeg næsten ikke få nok af alt det rå og naturlige og derfor måtte kransen også se sådan ud.

Kære Stine. Den er KÆMPE stor, men den skal jo også stå på vores meget lange bord i vores kæmpestore stue og her skal der altså lidt til at råbe rummet op. Ovenpå bliver kransen meget mindre. Lige nu står adventskransen og venter på den første advent oven på vores puf som altid har de her skind på. Det ser skønt ud sammen og derfor beholdt jeg kombinationen da jeg fotograferede den.

Djohanne

Øj øj hvor er den smuk.

Min Gamle Jul

Hvor er den smuk - lige min smag :-)

Kh. Marlene

Marina

Søde Hanne. Tak. Jeg er selv rigtigt glad for den rå og naturlige adventskrans og så er det dejligt at den vil blive ved med at være pæn hele december.

Kære Marlene. TAK. År for år bliver jeg mere og mere vild med naturlig julepynt selvom jeg nu også stadig elsker alt det gamle og nedarvede.

Frk. Struds

Hvor er den smuk!

Marina

Tak søde frk. Struds.

Bodil

Den er fantastisk flot - jeg er helt vild med det rå udtryk! Jeg har ikke engang fået købt lysene endnu, så det bliver vist ikke den store kreative krans i år - med mindre jeg lige strammer mig an i morgen :-))
God weekend!!

Marina

Kære Bodil. Jeg er næsten også altid i allersidste øjeblik med min adventskrans men den er så vigtig for mig at jeg næsten altid når det i de små timer efter midnat. Adventskransen til stuen ovenpå er jeg knap nok gået i gang med at tænke på selvom jeg har lovet ungerne at de får deres helt egen med den højt elskede fugl på. Måske jeg skulle stikke næsen i julekassen efter inspiration nu hele flokken gansker freddagsslik til disney sjov.

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på hjemmelavet kærnemælkskoldskål
Opskrift på skønne, sprøde kammerjunkere
Opskrift på lækker kartoffelsalat
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Sundt og lækkert i en fart: laks i ovn
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs