« Bag kulisserne på Badut | Main | Bordkort til Mortens aften »

November 08, 2011

Comments

Anita

De er sjove. Dem har vi også nogle stykker af her i hjemmet, efter at vi så dem ovre hos Helle* tidligere på året. Fantasien sætter inden grænser og så bliver de da brugt til noget, de ellers så kedelige paprør :-)

* http://omgivelser.blogspot.com/2011/03/mr-and-mrs-toilet-rolls.html

Moster Munter

Nåårh hvor er de fine. Dem skal vi da vist også ha' prøvet. Ungerne er nemlig inde i en fase, hvor de er stærkt fascinerede af paprør.

Marina

Kære Anita. De er så fine jeres hr. og fru. tojletrulle. Jeg har selvfølgelig også set paprør brugt til en masse forskellige projekter (også ugler) men nu var det jo altså Anna på 5 der selv så mulighederne i at lave øre på tojletrullerne. Der er faktisk slet ingen voksen indblanding i disse ugler, det er ren børnefantasi, det skulle jeg måske have skrevet mere tydeligt i indlægget.

Kære Moster Munter. Paprør er nærmest uundværlige. Der er næsten ingen grænser for hvad de får produceret af de paprør, det er bare ikke så tit jeg lige får blogget om det.

Anita

Det er ikke vores Hr. og Fru, men Helles (der hvor vi så dem), men det bliver de naturligvis ikke mindre sjove af.

Det er så dejligt, at de kære små kan være kreativt tænkende. Det vidner om sundhed, tænker jeg :-)

Marina

Nå ja men det skriver du jo også Anita. Undskyld.

Frøken Solhat

.....ja så er jeg solgt - fantastisk ide Marina og piger ;0) Tak for det og jeg tager mig den frihed at låne.....IGEN ;0)

Knus Dorthe

Marina

Kære Dorthe. TAK, det vil jeg fortælle pigerne så bliver de glade. Det er så lidt af det de finder på jeg får vist på Badut. I går aftens opfandt Mathilde f.eks. endnu et helt fantastisk spil som de alle tre legede med i over en time, men jeg synes det er svært at formidle i billeder og får det ikke gjort. Desuden er jeg lidt i tvivl om hvor balancen mellem børneindlæg og voksenindlæg skal ligge. Jeg kan godt lide når børnene får ideer uden at jeg blander mig, men det er ikke altid at tingene kan formidles og måske heller ikke altid at jeg er god nok til at se hvad der kan bruges af andre og hvad der ikke kan.

Tina Dalbøge

Det er en rigtig sød idé... Og jeg er glad for at du slutter af med at skrive: Fantasien sætter ingen grænser. Jeg er jo ikke så vild med at mange siger: Det er kun fantasien der sætter grænser. ;) Håber du har nydt din blogferie ;) kh Tina

Marina

Kære Tina.

Tak. Det er jo som sagt min yngste på fem der hittede på denne gang og det ELSKER jeg bare når de gør. Balancen er at finde ud af hvor meget der skal vises på bloggen for det skal jo også helst være ideer der kan bruges af andre.

Det med at fantasien ikke sætter grænser er næsten et moto jeg har og i fremtiden vil jeg nok bruge det lidt mere.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs