« Sådan laver du en birkekrans | Main | Lækre poser med vindue »

November 27, 2011

Comments

Fie

Hvor har du haft en produktiv dag:)

Bebe

Man kan jo ikke nå det hele - og det lyder til at du har haft et travlt men dejligt program i dag :-) God 1. advent til dig!

KirstenK

Man tror nogen gange man kan nå meget mere end man kan...også en stridbar dag at cykle... God nat til dig!

Marina

Kære Fie. Tja. Det gik jo mest med hygge til klassearrangementet, men inden da var der forskellige ting der gjorde det lidt hektisk. Først og fremmest nåede jeg ikke det jeg skulle lørdag og så var jeg bagefter fra morgenstunden søndag. Derefter var der vejret der gjorde det nødvendigt at aftale alternativt indendørs program til klassearrangementet og det er altså ikke lige sådan at hitte 70 ens dimser man kan male på søndag formiddag....

Kære Bebe. Nej man kan kun nå det man kan, men nogen ting skal jo bare nås og er man med til at lave klassehygge må man jo leverer det der skal til. Heldigvis hjælper min store pige mig altid og hun havde f.eks. planlagt og forberedt fem lege til børnene da vi var bange for at vi skulle aflyse den udendørs del. Det er så dejligt. Hun var også en kæmpe hjælp til selve klassearrangementet hvor jeg næsten kunne koncentere mig om det praktiske mens hun både hjalp til og hyggede med Anna.

Kære Kirsten. Vi bor jo inde i byen og derfor har vi kun en bil og den var altså med på jagttur. Derfor var der ikke rigtigt noget alternativ til cyklerne. Heldigvis var det tørvejr og med-storm da vi cyklede ud og så fik jeg et lift til ungerne hjem så de ikke skulle ud på cyklerne i mørke, regn og mod-storm. Men hold da op, det var lidt af en oplevelse at trække den lidt vindfølsomme niholacykel hjem. Der bragede bla. en gren ned på stien lige foran mig og flere gange kunne jeg faktisk ikke komme frem overhovdet men måtte bare stå stille og holde fast på cyklen. Bagefter er det ret sjovt!

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs