« Så er dagens kalenderlåge klar til klik | Main | Julekalender »

December 20, 2011

Comments

Design À la Camara

Det skaal der, og børn har godt af - og nyder at hjælpe til - gør gerne det de magte i forhold til alder.

Så jeg er sikker på der bliver helt utroligt julefint hos jer - selv juetrået er pyntet efter kunstens regler.

Ellers vil jeg ønske jer en glædelig jul og et stjerneklart nytår. Og glæder mig til at følge dig tættere næste år. Du er jo altid sprægfyldt af gode ideer - og holder meget af de tilgang til tingene.

God vind til dig og dine

Marina

Ja gøres skal det, men helt uden diskussion er det nu ikke. De to store gjorde en super indsats i dag mens Anna ikke var helt så opsat på at få gjort rent. Resten af huset roder fortsat men mon ikke vi når det.

Mange tak for de søde ord om Badut. Det varmer hver eneste gang. Glæder mig til at lære dig meget bedre at kende.

Frøken Solhat

Ja lidt rent skal der være.......min datter har også været i sving på værelset - og uh hvor er det blevet flot - men nu er skraldespanden bare fyldt til bristepnktet ;0)

Knus Dorthe

mette b

Det er nu dejligt at kunne byde gæster velkommen i et rent hjem, selvom man godt ved at de ikke er kommet for at lede efter nullermænd, men for at besøge jer/ os. Og så skidt med om man ikke når alle rum - det er i orden at vælge de vigtigste ud.

Heldigvis er vi inde i en rutine, der nok har taget nogle år og tvister at lave, men som gør at der ikke længere bliver sat de store spørgsmålstegn ved fælles rengøring.

Klem og god onsdag!

Marina

Kære Dorthe. Det er så dejligt når det bliver gjort og faktisk prøver vi hvert år om vi kan nå det for det er altså ligesom det går lidt lettere med juleoprydningen end med de andre gange der skal der ryddes op i roderiet.

Detsværre kan vi ikke her nøjes med en fyldt skraldespand. Moren har været inde over en hård sortering af skrammelkunsten (for der skal jo også være plads til nyt) og vi har flere skraldeposer fyldt med mad til lossepladsen.

Resten af huset rodder fortsat og med det dagelige rykind af kammarater på juleferie bliver der nok ikke synderligt ordentligt inden jul.

Marina

Kære Mette. Jeg ved ikke nødvendigvis om børneværelserne er de vigtigste at have ryddet op til jul, men en gang imellem skal det jo gøres og jul er den bedste anledning der gis. Dejligt for jer med en god fælles arbejdesmoral. Vi har også fælles arbejdestid hver dag, men det er alt for kort tid til at nå til bunds på værelserne. Faktisk arbejdede vi hele dagen og havde praktisk taget hver eneste dims ude af værelserne så der kunne blive rent også inde i krogene.

Moster Munter

Min datter og jeg er slet ikke enige om, hvor ryddet et værelse skal være. Hun er tingfinder med kæmpe T og skrammelentusiast. Så det er med næb og klør, når der skal ryddes op. Men mon ikke også vi når det inden jul ;o)

mette b

Og faktisk kan sådan en stor rengøring gå som en leg når alle er med og alle kan nyde godt af det.
Børneværelser er jo sådan set normalt heller ikke de mest ryddelige ;)

Marina

Kære Moster Munter. Sådan er mine børn også men en gang imellem må der jo ryddes ud for at der kan blive plads til nyt.

Kære Mette. Jep, det er faktisk sådan at det kan være hyggeligt. Dine børn er dog noget større end mine og så tror jeg det går noget nemmere.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs