« Julekalender på Badut | Main | Tænk engang »

December 01, 2011

Comments

Losarinas mor

Jeg er slet ikke målgruppen, men elsker altså bare at kigge med :-)

Marina

Jammen søde Miri, tak. Jeg håber da på at der også af og til sniger sig en ide ind som du også kan bruge selvom du ikke længere har små børn....

lilla a

Jeg gläder mig også til når börnene er lidt större, så at de kan sätte pris på aktiviteter i pakkekalenderen.

Nathasja

Jeg elsker bare dine ideer:-) i dag var det dog noget helt andet jeg lige studsede over.. hvad dækker "arbejdstid" over? :-) og hvor har du købt de fantastiske stempler..?

Marina

Kære lilla a. Jeg tror allerede at dine børn er gamle nok nu til at få aktiviteter i pakkekalenderen. Man skal bare huske at det ikke skal være hver dag for så synes jeg at det bliver stressende og det er jo ikke meningen.

Kære søde Nathasja. Arbejdstid er simpelthen den tid hver aften hvor vi allesammen laver noget samtidigt. Det er det vi gør i stedet for faste pligter for jeg synes faste pligter bliver en belastning for mig (f.eks. hvis et barn skal tømme opvaskemaskinen men ikke er hjemme). Desuden er det hyggeligere at vi allesammen laver noget samtidigt. Det er mig der bestemmer hvad de skal lave (for ellers kommer de op og toppes) men det er sådan alle mulige nemme små ting som at sorterer strømper, hænge vasketøj op, støvsuge, tage af bordet, ryde op i skoene o.s.v.. Jeg vil ikke sige at det altid foregår med højt humør, men af og til er det rigtigt hyggeligt. At slippe for arbejdestid på en selvvalgt aften bliver helt sikkert et hit.

Stemplerne er fra Creative company og nøj hvor har jeg ønsket mig sådan nogen i laaaaang tid. Prislappen lå over 100 kr og det har holdt mig fra at købe dem. Man kan få dem billigere på nettet men så er der ingen danske bogstaver og det synes jeg er lidt dumt, f.eks. når pigerne bruger dem. Nu har jeg købt dem og jeg er så glad for dem....

Evi

Det er en fantastisk god ide med den julegavekalender du har planlagt.Det er så hyggeligt at følge jeres julemåned og se alle jeres sjove,søde og fine kreative julesysler.
kærlig hilsen Evi

Marina

Kære Evi. Hvor er det hyggeligt at høre fra dig. Tak for de søde ord om min kalender. Forløbigt er børnene glade men det er jo aldrig helt til at sige om et koncept holder alle 24 dage....

Solrun Koivuneva

For første gang i mange år har jeg ikke lavet en aktivitets julekalender, da jeg netop synes det kunne være lidt stressende. Men din ide med kun at lave f.eks. 6 stk. gør opgaven overkommelig.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs