« Julekalender | Main | Dagens julekalender låge »

December 09, 2011

Comments

Karina Carlsen

Hej Marina..
Sikke en flot krans og hvor dejligt at du har mange stedsegrønne buske i din have. Det kan jo tage tid inden buskene vokser sig store nok til at man kan klippe af dem.
Jeg vil gerne binde kranse men synes ikke det går så godt så studerer dine indlæg om kranse. Forsøgte tidligere på efteråret med at lave nogle af dine andre kranse bl.a. med kastajner men det lykkedes nu ikke helt :)
God weekend herfra..
Mange hilsener Karina

Marina

Kære Karina. Det er jeg da rigtig ked af at høre. Det skal helst være sådan at alt hvad jeg viser på Badut er nemt. Lige kastanjekransen er måske lidt mere drilsk fordi man først skal binde noget havegrønt på og så lime kastanjer på. Det var faktisk lige før den ikke var kommet med på Badut fordi den faldt for 30 minutters kriteriet (ting skal helst ikke tage mere end en halv time). Har du prøvet at læse det indlæg hvor jeg skriver hvordan man selv kan binde sin adventskrans? Hvis man med almindelige bløde materialer fra skoven eller haven forsøger sig med det kan det næsten kun gå godt og man behøver jo ikke bruge den færdige krans som adventskrans den kan også fint bruges som dørkrans eller hvad man nu synes. Du kan også prøve med birkekransen, det er simpelthen verdens nemmeste krans og den kan også pyntes som man nu har lyst.

GOD fornøjelse.

Pernille

Hvor er den smuk :)

Marina

Mange tak Pernille. Den hvidbrogede buksbom er simplethen så fin så det var jo nemt at binde kransen og pynt skal sådan en krans slet ikke have. Havde den nu været bundet i almindelig grøn buksbom havde jeg nok lige givet den en rød sløjfe, den kombination er så fin.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs