« Lucia traditioner | Main | Julekalender »

December 12, 2011

Comments

Bodil

Efter jeg er flyttet til Sverige, har jeg virkelig lært at elske Lussekatter - de smager mums! Og er jo virkelig en stærk tradition her. Så i eftermiddag skal vi til Lucia-optog i børnehaven med efterfølgende kaffe og lussekatter, mmmm.... :-)

Dine Luciabilleder er virkelig smukke!
KH Bodil

lilla a

Mmm, vi skal bage vores näste weekend!

Marina

Kære Bodil. Ja Lucia er jo kæmpestort i Sverige og det er vel næsten lige så utænkeligt at holde jul uden Luciapiger som det er at holde jul uden juletræ. Min store kærlighed til Lucia kommer fra årene på Fejø hvor det var så smukt at se pigerne synge. Det er altså ikke helt det samme i en gymnastiksal og med børn der ikke helt ved om de tør synge sådan som jeg oplevede det sidste år. Lussekatter er fantastiske og så sjove og nemme at bage. Jeg har allerede bagt dem to gange i år men nu har jeg ikke mere safran så hvis vi skal bage dem igen bliver det uden safran (og så er de jo ikke helt rigtige....)

Kære lilla a. Ja det er hyggeligere at bage lussekatter i weekenden hvor man har tid til at hygge sig sammen om bageriet og som alt hvedebrød smager de jo allerbedst friskbagte. Her til morgen har vi spist vores lussekatter ristede, det er altså også skønt.

filibaba

Jeg elsker Lussekattar! Og dine ser rigtig fine ud. :) Din opskrift er printet ud, og når datteren kommer hjem fra børnehave, skal vi bage. Tak for opskriften (og påmindelsen)! :)

Marina

Kære Filibaba. Så håber I må få rigtig god fornøjelse med opskriften på Lussekattar. Det er en af de ting der er virkeligt sjovt at bage med børn fordi de skal formes i alle de fine snørkler. Husk også at lave en masse free style, det er sjovt.

Gunilla

Her har vi fået lussekatter til aftensmad... ;-)
Jeg, som ellers er svensker, nåede hverken at bage lussekatter eller pepparkakor inden Luciadagen i år nemlig, så lussekatterna blev et eftermiddagsprojekt sammen med to af mine piger. Safran får vi altid tilsendt af min mor på Anna-dagen 9. december, da vi begge har navnedag. :-)

Marina

Kære Gunilla. Sikken fin tradition at din mor sender dig den dyre saffran som gave på Anna-dagen. Det må da få Lussekattarne til at smage endnu bedre. Og så er det jo rigtigt at I svenskere serverer pepparkakor som en integreret del af Luciamåltidet, det gør vi ikke i Danmark, men det er en god ide som jeg måske vil snuppe til næste år hvis jeg får held til at gentage Lucia morgenvækningen.

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs