« Julekalender | Main | Nisseløjer »

December 05, 2011

Comments

Silla

Æj hvor er det godt:) ...og jeg tænkte ikke et eneste sekund på at det kunne være reklame :) Hvis det var så tror jeg faktisk at det er noget du ville have startet med at sige :D
Sjovt hvordan pigerne bygger på den :)

Knus og kram herfra

KirstenK

Shane er fantastisk...også fordi han tjener til inspiration...man behøver jo ikke at samle lige præcis efter anvisningerne...og at man bygger videre på kreationerne er jo netop i Shanes ånd...Faktisk er Shane en af de få der rent faktisk fortjener at få "gratis reklame"

Mette Marie

Vi er også vilde med kalenderen!

Det er blevet så fint i jeres værksted. Sådan en tavle er da helt uundværlig, når Mixit skal planlægge projekter.

Kalenderen er faktisk nede i 50 kr på nettorvet. Det er jo nærmest ren foræring.

Bodil

Jeg har også haft kik på den, men tror desværre mine banditter er for små. Men hvor er det bare en super ide til en julekalender - og fantastisk at se hvordan dine børn spinder videre på ideerne!

Marina

Kære Silla. Shanes julekalender er helt fantastisk, den kan jeg kun varmt anbefale. Nu er det jo meget sjældent, grænsende til aldrig før, at jeg så uforbeholdet har anbefalet et færdigt byggesæt og da jeg havde skrevet det og bagefter læste det igen tænkte jeg "hold da op, det lyder som ren reklame" og så tænkte jeg "hjælp nu skal jeg igen til at bruge tid på at skrive til venlige mennesker, der gerne ville have deres kreative legetøj og dimser anbefalet", derfor kom den lille parentes lige med i slipstrømmen. Jer der læser fast med ved jo godt at jeg har en reklamepolitik og at jeg selvfølgelig ville have skrevet det hvis jeg havde modtaget byg selv kalenderen som gave.

Kære Kirsten. Ja Shane har masser af magi oppe i ærmerne og laver virkeligt mange skønne ting. Begge piger har også været glade for hans programmer selvom min store pige nogen gange siger at tingene godt kan blive lidt for perfekte og at det måske får nogen børn til at tro at de ikke selv kan finde på. Shane er jo også blevet et helt begreb. Når Annas venner f.eks. har været her og har brugt hele eftermiddagen med limpistolerne og dimsedingenoter så siger forældrene altid: "nå, så I har leget Shane?" og med det mener de nok bare at de har bygget noget kreativt, men Anna synes det er lidt mærkeligt for næ de har jo bygget og ikke leget at de var nogen anden end dem selv...

Kære Mette Marie. Det er virkeligt en fantastisk byg-selv-kalender. Jeg tænkte faktisk sidste år på selv at lave en til børnene med historier og dimseri men det her er så fantastisk og der er så mange gode ting med i poserne at det ville være helt tosset brug af tid.

50 kr. er en foræring! Der er jo en limpistol i der koster det samme + alle dimserne og jeg mener faktisk med hånden på morhjertet at alle børn over 4 bør eje en limpistol (af de knap så varme) for det er det bedste legetøj/værktøj der findes.

Kære Bodil. Ja dine er nok for små til Shanes kalender i år men mon der dog ikke kommer en ny kalender til næste år og der tror jeg de begynder at have alderen. Du kan jo også springe ud i at købe dette års kalender hvis du kan finde den til en 50 kr. seddel. Som sagt limpistolen koster det samme og så kan du jo billigt prøve af om de er store nok til byg-selv-kalenderen næste år.

Solrun Koivuneva

Jeg købte Shanes enormt dyre julekalender og det var lige før jeg lukkede øjnene da jeg skulle taste dankortsnummer ind, men det har været alle pengene værd. Min yngste er SÅ glad for den og han har det som dine piger Marina, at han bygger til.
Her hjemme har opfinderdrengen fået skjold og sværd som min yngste har lavet af karton.

Blev helt glad da jeg læste i en kommentar at den fandtes til en 50'er på Nettorvet, men den er ikke at finde der desværre, ville nemlig forære den til en af mine nevøer hvis prisen var helt der nede.

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs