« Forelsket i de flyvende | Main | Fine Fastelavnsmasker lige til at printe »

February 08, 2012

Comments

Margith

Klogskab er en god ting, jeg så det også, men havde ikke kameraet :-) Smukt foto.

Marina

Kære Margith. Jeg køre børnene i skole hver morgen i øjeblikket fordi jeg synes det er for koldt til at køre sikkert. Jeg kan se på de børn der cykler at de er helt pakket ind i tørklæder og næsten ikke ser på vejen og det tør jeg simpelthen ikke risikere. Når jeg så køre videre igen er tidspunktet perfekt til solopgangen og derfor smider jeg næsten hver dag kameraet i bilen. Til gengæld var jeg i søndags ude for at tage vinterbilleder ved en sø. Da jeg nåede frem opdagede jeg at jeg havde batteriet til opladning derhjemme. Nogen gange ser man iøvrigt ting meget bedre uden kamera så du nød sikkert din solsøjle mere end jeg gjorde da jeg gik rundt derude i kulden.

Teresa

Fantastisk billede. Man glemmer helt at det er meget koldt...

Tanya

Mmmmmmm...det er som en terapi at se på dine fotos og læse dine ord. Du har ægt en gave, Marina. Og, ikke mindst -- du er en rigtig sød mor at køre børnene i skolen og give op dine vanter til barnet som ikke havde! Så er historien og billedet endnu 'sweeter' at læse.

:-) Jeg håber du havde efter en stor kaffe -- sterk og varm!

Marina

Kære Teresa. Nej man kan ikke se kulden for den varme sol men jeg tror faktisk det frøs 17 C og det er alligevel en del når man ikke er klædt på til det.

Kære Tanya. Mange, mange tak for dine altid søde kommentarer. Du gør mig så glad, næsten dagligt. TAK. Det er meget koldt i disse dage i Danmark og jeg tror faktisk alle mødre ville give deres børn deres vanter hvis de havde glemt deres egne for det er næsten ikke til at holde ud at være ude uden. Det er derimod ikke alle der er så heldige at kunne køre børnene i skole. I Danmark plejer børn selv at cykle i skole og det er familiernes hverdag jo indrettet efter. Min yngste er dog så lille at jeg også normalt ville følge hende så også for mig er det ren luksus at det ikke behøver at være på cykel i øjeblikket. Jeg har hentet hende en enkelt dag med kælk men hun der ellers elsker at kælke synes faktisk at det er for koldt.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs