« Lav romantiske lys | Main | Bag lækre cookies »

February 14, 2012

Comments

Silla

Søde Marina.
Hun har jo hendes kreativitet et bestemt sted fra....ikke? :D
Hvor er det genialt og smukt,smukt SÅ smukt.En rigtig god idé.
Du giver jo også dine børn noget de kommer til at bruge i deres liv fremover og DET kan ikke købes,hellere ikke den smukke Valentines gave din lille pige lavede :)

Valentines knus og kram herfra

hyggetroldeogbulderbasser

Sikke en sød og dejlig idé din store pige har fået, hun er godt nok kreativ :) - men æblet falder jo sjældent langt fra stammen, som man siger :)
Kh Tina

Marina

Kære Silla. TAK for dine søde ord. Mathilde er sin egen. Hun har en dejlig skæv hjerne og kan altid finde en løsning hvis man stille hende en opgave. Det nyder jeg meget. Jeg nyder også at hun har meget empati og altid er hjælpsom. Mathilde er følsom men hun har meget mere selvtillid end jeg nogensinde har haft og det nyder jeg også meget. De andre børn har andre kompetencer og det elsker jeg fordi det hver eneste dag beviser at de først og fremmest er deres egne. Alt hvad vi kan gøre som forældre er at støtte dem der hvor de er stærke og holde hånden under dem der hvor de har vanskeligheder.

Søde Tina. Mathilde er i ordets bedste forstand langt mere kreativ end mig og det er ikke noget den stolte mor er alene om at se så det tør jeg godt sige. Mathildes talent er ikke så meget den tekniske udførelse som det at hun altid lige kan finde en ny løsning på en hver problemstilling. Mange andre ting er ikke så nemme for Mathilde hvis hjerne er ekstremt højrestyret i en grad så hun længe læste baglæns og stadigt kan have svært ved at se hvad klokken er fordi kvart over altid ligner kvart i for hende.

karen Marie

Sikke en sød ide og helt enig med dig, kærligheden er da langt større når det er hjemmelavede gaver, at den så oven i købet har et spil i sig - perfekt :0)

Sender dig masser af solskin - knus Karen Marie

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs