« Den ægte vare | Main | Æggelege »

April 04, 2012

Comments

Mette

...de gemmer sig ikke i min have, Marina. Vi har en gammel og ikke velholdt have, men den er fuld af gule anemoner, som får love til at brede sig. Faktisk vil jeg hente en håndfuld med det samme.

Marina

Å hvor det lyder dejligt Mette. Hos mig ville de også få lov at brede sig. Jeg mønser meget på at få indført den almindelige hvide anemone i et andet hjørne og også meget gerne den ægte vilde blå anemone som jeg elsker så højt. Min skovhave er jo perfekt til alle den slags forårsplanter men her jo veletableret bunddække alle vegne så det er ikke sådan lige til at komme til for de nye..

stine

Det lyder skønt med ro og rykind

Rigtig god Påske, kram fra Stine:))

Marianne Andersen

Vidste ikke at der fandtes gule anemoner :-) I know now, takket være dig. Vil med mine piger gå på jagt i skovbunden i dag. Dejlig med en skattejagt :-) Jeg skalnok melde tilbage om vi fandt skatten. Glæder mig allerede til at vi skal afsted.

Marina

Kære Stine. Det har været en pragtfuld påske her. Håber også at I har hygget jer.

Kære Marianne. Jow, jow der findes vilde gule anemoner. De findes i hele Europa men er ikke så almindelige i Danmark. De gule anemoner er lidt mindre i blomsterne end de hvide og står kun sjældent i store tæppe. Det er langt fra i alle skove at man kan finde dem for de er glade for en bestemt lerjord der mest findes på øerne og det østlige Jylland. Fandt i den gule anemoneskat, eller måske en helt anden skat?

Marianne A

Jeg ledte og ledte, men så kun den smukke hvide anemone på min vej. Jeg spurgte i øst og jeg spurgte i vest om nogen havde set den smukke gule anemone.... Men nej.... ingen havde set den gule anemone.... lige indtil for 14 dage siden, da min præst efter søndags gudtjenesten tog mig med et smut ned bagerst i præstegårds haven.... og der stod den gule anemone... som et gult tæppe... glad og lykkelig dag. Jeg havde med hjælp fundet den gule skat. Jeg fandt dem selv et par dage efter ved Klostermølle og Sukkertoppen her i Østjylland. Takker for en fed skattejagt og det var fedt at finde den gule skat. <3

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på hjemmelavet kærnemælkskoldskål
Opskrift på skønne, sprøde kammerjunkere
Opskrift på lækker kartoffelsalat
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Sundt og lækkert i en fart: laks i ovn
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs