« På kanten | Main | Inspiration fra Blogland »

April 11, 2012

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a0105357b8c7f970b016763b30696970b

Listed below are links to weblogs that reference Mit nye øje:

Comments

Lisbet / *LLL & Co.*

Hvor MÅ det være lækkert med sådan et kamera! Jeg har ønsket mig et i mange år, men... jeg tror bare ikke jeg ville orke at sætte mig ind i hvordan det fungerer/skal indstilles...!
Så - indtil videre (og indtil jeg vinder i Lotto ;-)) så er mit Canon PowerShot digital lommekamera mit uundværlige værk-/legetøj, når der fotograferes!
*SMIL* fra Lisbet

Design À la Camara

Dejligt stykke legetøj - her kan mit pixeline kamera godt pakke sammen

Marina

Kære Lisbeth. Jeg ELSKER mit kamera og arbejder til stadighed på at blive bedre til at tage billeder med det. Jeg har også ønsket mig et digitalt spejlrefleks i mange år og også sparet sammen til det. Sidst jeg var klar til at købe et var jeg imidlertid så heldig at vinde et ganske udemærket kamera og stort set hele Badut er fotograferet med det. Nu var det imidlertid praktisk taget slidt i stykker og derfor tog jeg mig sammen til at købe et super lækkert kamera i efteråret. Elsker det og tager masser af billeder hver eneste dag. Billeder der kun skal ses digitalt kan man fint tage med et lommekamera, men de er knap så velegnede til tryk så nu hvor du skal skrive en bog kunne det jo være at du også skulle overveje et kamera hvor billederne kommer i højere opløsning. Det er slet ikke så svært at få lært at håndterer det og slet ikke når man som du har øje for de gode billeder.

Kære Design a la Camara. Å ja det allerbedste legetøj jeg har. Elsker det. Man kan nu fint tage gode billeder med et lille billigt kamera, især hvis de kun skal vises digitalt. Det billed fra Badut der er vist allerflest gange ude i den store verden er et billed af min fuglefoderkrans. Det er taget med et meget lille billigt kamera (og faktisk før jeg overhovdet bloggede) men har alligvel været vist på flere store amerikanske blogs og andre websider. Som med så meget andet bliver det bare lidt sjovere når man har lidt flere muligheder og det får man med et bedre kamera.

Tina Dalbøge

Tillykke med det nye indkøb - glæder mig til at se dine makro-skud hen af vejen.

Madame

Tillykke Marina - hvor et det spændende for dig at have de nye muligheder! At fotografere er en vidunderlig hobby. Jeg holder meget af at finde motiver i naturen - eller at fotograferer fuglene ud gennem mit køkkenvindue.

janne Bygebjerg

Du er bare så godt til at tage billeder og jeg har altid dyb beundring for dine natur/have billeder.
Jeg øver mig, men i guder hvor er det ikke nemt.

Janne

Mona

Uh, du er da en lykkens pam-julefis, Marina (hm, det er vist et mærkeligt ord - men sådan siger vi altså her - det er kærligt ment;) - et macro-objektiv står også ganske højt på min ønskeliste. Jeg synes også det er interessant at observere hvordan ens syn på ting ændrer sig når man tager billeder - ikke mindst billeder af de små ting. Altså ikke holdning til - men evnen til virkelig at se ting, lægge mærke til ting og se skønheden i (de små) ting. Det har kameraet hjulpet mig med, synes jeg. Og så er det bare en underlig digital tingest. Verden er da forunderlig :)
Mona

Marina

Kære Tina. TAK. Jeg glæder mig også til at blive bedre til at fange de rigtige billeder.

Kære Madame. Netop de billeder du tager gennem dit køkkenvindue var tæt på at lokke mig til at købe en god zoom i stedet. Jeg beundre de billeder og glæder mig over dem hver gang jeg ser dem.

Kære Janne. Jammen TAK. Jeg synes jo selv at jeg har rigtigt meget at lærer men jeg øver mig hele tiden og kan heldigvis også se at jeg efterhånden bliver bedre. Nemt er det ikke, men det er jo netop det sjove ved det. KRAM.

Kære Mona. Ja er det ikke bare forunderligt. Jeg har faktisk aldrig taget billeder før jeg fik børn for jeg hadede den der forestilling om at man først havde set noget når man havde det fotograferet. Derfor har jeg rejst uden kamera. Jeg synes fortsat at det kan være en fantastisk oplevelse at gå en tur uden kamera fordi jeg mere får en helhedsoplevelse. Men hold da op hvor jeg har samtidigt snydt mig selv for mange fantastiske oplevelser af det der sker når man lukker verden ind gennem det mekaniske øje. Mit nye macroobjektiv er fantastisk (men også virkeligt krævende) og jeg elsker det nye syn på verden det giver mig. Der er faktisk også penge til at vidvinkle til landskaber i sparebøssen, men nu lærer jeg lige dette her at kende. Valget stod mellem nye hvidevare eller legetøj og jeg var IKKE i tvivl.

Dine billeder er fantastiske, jeg drømmer tit om at kunne fange et øjeblik som du.

Marie-Louise

Hej Marina.
Jeg går med overvejelser om at købe et 50 mm til mit Nikon kamera, hvad hedder dit objektiv helt præcist? Synes der findes flere forskellige slags 50 mm's. Synes du tager de smukkeste billeder Marina :-)
Kh
Marie-Louise

Marina

Å tak søde Marie-Louise.

Der findes ganske rigtigt flere 50 mm objektiver og det har dels noget at gøre med om det er den nye generation og dels noget at gøre med hvor langt ned i f stop det går (altså hvor lysstærkt det er). Mit er et AF-S Nikkor 50 mm 1:1.8 G. Det er langt fra det dyreste 50 mm objektiv men det leverer super kvalitet til pengene og er langt mere lysstærkt end de standart objektiver, der følger med et kamerara (ofte med f/3.5 eller højere). Jeg kan fotograferer indendøre om vinteren så jeg er godt tilfreds, men hvis du vil have et ekstremt lysstærkt objektiv, der kan fotograferer hvor der næsten ikke er noget lys skal du vælge f 1.4 i stedet.

Jeg spurgte i mange danske og udenlandske foraer for fotonørder før jeg købte og der er bred enighed om at mit objektiv er et fund til prisen.

Et 50 mm kan ikke alting og op mod halvdelen af mine billeder er siden marts taget med mit noget mere kostbare 105 mm macroobjektiv (også mange af dem der ikke ligner macrobilleder). I øjeblikket sparer jeg sammen til et lækkert stativ og når det er i hus vil jeg sparer sammen til et landskabsobjektiv.

God fornøjelse. Jeg glæder mig til at se dine nye billeder.

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
bloglovin
Klik her for at se masser af ideer til hjemmelavede gaver: perfekt til mors dag den 13. maj.
Romantisk planteskilt Klik og se hvor let du selv kan lave de romantiske planteskilte.
Klik her for at læse vores opskrift på hjemmelavede sæbebobler:
Klik her for at se hvordan du selv kan lave et skattekort og for at udskrive seje eventyr tegninger. Brug kortet til at lave din egen forårsskattejagt

Om Badut

Awardfri blog

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
Klik her for opskrift på chokolade cookies MUMS.
Klik her for opskrift på chokolade scones
Klik her for opskrift på gode grove pizzasnegle Skønne i madpakken
Lav smukke sommerfugle Klik på billedet og se hvor let det er at lave den fine forårspynt
Romantiske forårslys Klik på billedet og se hvor let det er selv at lave nye lys af lysestumper.
Hjemmelavede hårspænder

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Klik her for at se masser af ideer til kreative børn
Klik for kreative forårsideer
Klik for påskeideer og påsketraditioner
Klik for masser af ideer til børnefødselsdage
Klik for kreative sommerideer
Klik for masser af kreative hallowen ideer
Klik her for mange kreative efterårsideer
Klik her for at besøge mine haver
Klik her for ideer til legetøj I selv kan lave
Klik her for masser af kreative juleideer
Klik her for fastelavnsideer
Klik for kreative vinterideer