« Glimt | Main | Påskehygge lige til at printe »

April 08, 2012

Comments

Marianne Andersen

Tillykke med jeres nye bålplads. Whii. :-) spreder altid glæde. Vi bruger vores bålplads året rundt.

Marina

Kære Marianne: Vi har også altid været glade for vores de steder hvor vi har boet og dette er faktisk den første have uden bålplads jeg kan mindes at vi har haft. Vi har faktisk længe snakket om hvor i haven bålpladsen skulle være og også overvejet et mobilt bålfad sådan som mange har det. Jeg synes bare de er urimeligt dyre hvis de også skal have en fornuftig størrelse. Denne løsning er perfekt fordi vi faktisk ikke kan se bålpladsen fra haven men derimod går ind af sådan en lille hemmelig sti. Bålpladsen ligger meget tæt på skel men da det de nærmeste "naboer" er to stier der forbinder nogle naboers haver med åen tænker vi at det nok går. Der er meget lille færsel og slet ingen ophold på de stier. Efter stierne ligger en kæmpestor rododendrum plæne der er tilkøbt en have længere oppe af åen vistnok for at sikre udsigten. De opholder sig ikke meget på den plæne og når de gør er det oppe i den ende der ligger tættest på deres egen have.

Mona

Åh ja, bål MÅ man bare lave. Faktisk købte vi vores hus - ikke så meget på grund af selve huset - som på grund af en skøn bålplads, beliggende i en lysning i skoven, fyldt gamle roser og med udsigt til solnedgangen. Når vi er nede ved bålpladsen føler jeg mig først virkeligt hjemme. Tillykke med jeres bålplads, håber I får lavet en dejligt masse bål dér! :)

Marina

Søde Mona. Ja bålplads må man have, det er helt forkert uden. Jeres bålplads lyder som selve idealet på sådan et sted og hvor må det være dejligt at holde hyggeaften der. Vi har engang haft en helt fantastisk bålplads på toppen af en udsigtsbakke mellem æbletræer og med en fin lille skurvogn ved siden af. Detsværre fik vi den ikke brugt så meget fordi den lå temmelig langt væk fra vores hus og derfor endte vi tit bare med at lave bål på bålpladsen i haven. Her har vi jo en byhave, men heldigvis opvokset og stor så derfor er det perfekt med de lidt vildere omgivelser imellem de store træer. Der er ikke egentlig udsigt men lige nu er der anemoner i både gul og hvid.

Therese

Tillykke med bålpladsen. Jeg drømmer også om at få en bålplads, når vi en dag får drømmehuset med tilhørende have. Det må være så hyggeligt :-)

Marina

Kære Therese. Ja en bålplads det er bare altid et hit så det synes jeg bestemt I skal give jer selv hvis I kan finde en god krog.

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
OPSKRIFT PÅ LÆKRE ÆBLESKIVER
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN. GENNEMPRØVET OPSKRIFT PÅ RISENGRØD DER IKKE BRÆNDER PÅ:.
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
KÆMPE LINKSAMLING AF GRATIS TIL OG FRA KORT LIGE TIL AT PRINTE
LAV NEMT DIN EGEN SIRUP MED JULEKRYDDERIER OG BRUG DEN TIL PANDEKAGER, KLATKAGER, IS OG GLØGG
Nem og lækker julebrownie. Perfekt at medbringe til børnefester i skole og børnehave. Børn og voksne elsker den!
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
Masser af kreative juleideer til børn

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs