« Solhverv | Main | Vi elsker vort land »

June 22, 2012

Comments

Silla

Kreativ er hun,det ligger jo nok hellere ikke så langt fra hende:)
Rigtig smuk heks til aftenen:)
Det er ikke noget jeg er vokset op med der oppe i det kolde land har vi lidt andre vaner og ikke sådan nogen fast fejring af dagen:)
Men jeg syns det er en sød skik herhjemme:)

Knus og kram herfra

Tove

Hvor er det en skøn ide og meget nem ting :)

Den vil jeg tillade at lave og tage med som en slags værtinde ting ;-)

Karin B

Det gør vi, Tobias og jeg har netop lavet den i aften. Den har et hoved af en nylonstrømpe med twist indeni, som så er syet i facon til et stygt ansigt. Men det vigtigste: Mindst et af de ekstrastore heksehyl (tror de hedder tågehorn) under kjolen, så hun skriger, når der går ild i hende. I år har hun også fået to stjernekastede som hænder, men det ved vi ikke helt om kommer til at virke. Nogle gange flyver hun med ild i skørterne fra toppen af gyngestativet og ind i bålet, så det antændes, men i år har vi valgt en traditionel version, hvor hun er i bålet fra start.

Pernille

Hvor er den skøn. Sådan en burde man faktisk have stående.

Jeg har nu aldrig gjort så meget ud af Sankt Hans. I år er jeg inviteret ud, og jeg er ikke sikker på invitationen indbefatter et bål. Tøsebarnet har meddelt at hun er ligeglad, Jeg havde ellers overvejet at finde et sted hun kunne se bål sammen med nogle andre :)

Marina

Kære Silla. Mange tak. Mathilde er nu langt mere kreativ end mig så jeg tror ikke at jeg kan tage nogen ære for det. Hvis jeg gør noget rigtigt er det måske at anderkende alt det hun laver og f.eks. bliver helt vildt glad når hun kommer med en sankt hans heks sådan som hun nu har gjort det i mange år.

Kære Tove. Hvor hyggeligt, det bliver Mathilde glad for. Jeg kan også se de små sankt hans hekse for mig som bordpynt, de er jo nemme at lave og man kunne lave hver af dem forskellig og måske lade dem holde et bordkort eller menuen.

Kære Karin. Jeres sankt hans heks lyder helt fantastisk og jeg har fortalt hele familien om ideen med at lade hende komme flyvende fra gyngestativet. Det synes de også er en fantastisk sankt hans ide. På Fejø lavede børnene ofte sankt hans heksen til det store bål og ja sådan en skal helt klart have fyrværkeri under skørterne (også selvom det er ulovligt at gemme nytårskrudtet så længe).

Kære Pernille. Her i nærheden var der en familie der havde en sankt hans heks stående i haven hele ugen op til sankt hans og det gjorde mig faktisk glad hver eneste gang jeg så det. Jeg håber du havde en dejlig sankt hans aften.

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på hjemmelavet kærnemælkskoldskål
Opskrift på skønne, sprøde kammerjunkere
Opskrift på lækker kartoffelsalat
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Sundt og lækkert i en fart: laks i ovn
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs