« Et nu | Main | Hyldeblomstsaft »

June 18, 2012

Comments

Maj

Åh hvor skønt!
Hælder du selv fedt på kopper til de små flyvende familier? Hvad laver du det af?

Og jo, jeg kender godt moderfølelsen på fremmede vinger. Senest under gårsdagens løbetur, hvor jeg mødte svanefar og svanemor med deres seks små grimme ællinger, som de værnede så omsorgsfuldt om... Naturen er dejlig ved denne tid,

Kh maj

Lise

Hvor er det et skønt billede - og jo, ens moderhjerte flyder over af kærlighed.
Jeg lover at være helt stille. Nok mest fordi mine drenge er ved at sove lige nu ;o)

Ha en dejlig aften.

KirstenK

Jeg skal nok være stille...faktisk er det en af mine spidskompetancer :-)
Herligt billede og godt en fin ide med fuglefedtet i kopperne...det ser så fint ud med koppen hængende der i træet! God aften til dig!

Tina Dalbøge

Altså - jeg vil så gerne bo et sted hvor der er den slags dyreliv. Godt at du kan nyde det i stedet for mig. Og godt at du også nusser dine egne unger. ;-)

Marina

Kære Maj. Det var måske lidt dumt at vise kopperne frem allerede men det er faktisk en del af min projekt med at hitte på nye ideer til kopperne året rundt. Det er egentlig en ide jeg vil bruge i november men jeg skulle jo lige have afprøvet om det virker først. Jeg havde faktisk helt opgivet ideen igen for der gik længe før fuglene begyndte at spise af kopperne men nu er de altså poulærer blandt andet hos spætterne og spætmejserne. Hvor hyggeligt med svanefamilien. Den slags gør også mig glad.

Kære Lise. Ja så er det bare med at være stille for når de først er kommet i seng orker man næsten ikke at starte forfra...

Kære Kirsten. Jeg tror du har mange spiskompetencer og sjovt nok havde jeg slet ikke forestillet mig at du var den stille type, men der kan man bare se.

Kære Tina. Her er det mest fantastiske dyreliv nok fordi der både er skov og vand. Jeg havde slet ikke forestillet mig at der ville være så mange dyr da vi købte huset men det har været den skønneste overraskelse.

Maj Bjerre Dalsgaard

hihi.
Nåmen så ruster jeg mig med tålmodighed, og ser hvad du finder på at putte i kopperne ;o). Jeg synes det er den fineste idé!

Marina

Tak søde Maj. Jeg skal nok vende tilbage med ideen for nu har mejserne også fået smag for fuglefoderet og så synes jeg godt jeg kan dele ideen til den smukke fuglemad.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs