« Sankt Hans heks | Main | Musselille »

June 23, 2012

Comments

Mia Folkmann

Rigtig god Sankt Hans til dig også - og tak for dejlige danske sommerbilleder... :-)

karen Marie

Uuuhm jeg kan dufte sommeren her på min side af skærmen - får straks lyst til at gå en tur og snuse den langt ned i lungerne den sommer!

Tak for skønne stemningsfulde billeder og dejlig Sankt hans aften til dig - knus Karen Marie

Bodil

Her var det Midsommar i går, så den står på ren afslapning i dag. Savner dog lidt at skulle til bål, men den del får vi jo heldigvis til Valborg sidst i april. Rigtig god Skt. Hans til jer!

Marina

Tak Søde Mia. Jeg elsker Danmark også når det som her bliver helt postkortromantisk.

Kære Karen Marie. Ja sommer i lungerne er en vidunderlig ting. På den kan man leve længe. Bilederne er ikke fotograferet til sangen men bare fundet i billedarkivet her for de sidste to uger. Det gik nemlig op for mig at jeg aldrig havde blogget om Sankt Hans og det går da slet ikke på en årstidsblog.

Kære Bodil. Svenskerne er meget klogere (også) når det gælder midsommerfester for selvfølgelig skal det da ligge på en fredag, eller man kunne alternativt have valgt at gøre sankt hans dag til en arbejdesfri dag i stedet for store bededag eller anden pinsedag. Så langt tænkte de bare ikke den gang vores nuværende ordning blev vedtaget under Struense og ingen haft mod eller vilje til at ændre på de arbejdesfri dage siden. Jeg kan øvrigt godt huske din dejlige beskrivelse af Valborg der sad jeg og blev helt bålhungrende.

Bodil

Kære Marina, det har du ret i :-) Midsommar er en utroligt hyggelig tradition, som børnene elsker :-) Og det er skønt at den altid ligger på en fredag. I går stod det ned i stænger, men danset - det blev der (keg har lagt et par billeder ud på bloggen :-)) Men lidt bål og bålsang i aften havde nu ikke været helt ved siden af :-) Håber I får en skøn aften!

linda

smadderglædelig sankt hans til dig! vi er på besøg i det midtjyske, hvor det regnede en masse, så vi sad i stuen og ku' kigge ud på de andres bål. det er også en slags sankt hans-hygge:)

KirstenK

Her stod regnen ned stride strømme da bålet blev tændt...men alligevel en dejligmidsommeraften...glædelig en af slagsen til dig!

Evi

tak for Midsommervisen. den sad jeg netop og savnede, har nemlig ikke kunnet finde et Tv-program om sankthans i aften og har ikke været afsted til bål, så jeg føler mig lidt snydt, men at kunne læse midsommervisen her, hjalp på mit humør.

Marina

Kære Bodil. Som barn elskede jeg sankt hans næsten mere end nogen af de andre årstidsfester men det er faktisk ikke en fest vi er så gode til at gøre noget ud af i vores familie. Forklaringen er jo nok den at vi lige i den uge har en hel håndfuld fødselsdage (herefter to i vores egen familie) og så er vi måske lidt festmætte lige den aften.

Kære Linda. Det lyder da rigtigt hyggeligt. Her stod regnen også ned i stænger, ja faktisk så meget at det ellers smukt anbragte sankt hans bål jeg havde udvalgt ikke kunne tændes. HA! (men musiken var god)

Kære Kirsten. Også her detsværre, men midsommer er nu skøn alligevel.

Kære Evi. Jeg synes faktisk at det er lidt mærkeligt at vi danskere ikke gør mere ud af sankt hans for det er da en helt fantastisk fest. Måske tager jeg mig sammen og sankt hans blogger ordentligt næste år. Glædelig midsommer til dig.

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Invitation til Sankt Hans fest - lige til at printe
Bordkort til Sankt Hans - lige til at printe
Opskrift på hjemmelavet kærnemælkskoldskål
Opskrift på skønne, sprøde kammerjunkere
Opskrift på hjemmelavet hyldeblomstsaft
Opskrift på lækker kartoffelsalat
OPSKRIFT PÅ lækker cheesecake brownie
Opskrift på hjemmelavet rabarberkompot med vailje
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Sundt og lækkert i en fart: laks i ovn
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs