« Lækker, forfriskende koldskålsis -- opskrift | Main | Hjemmelavet potpourri »

July 29, 2012

Comments

Maj

Kære marina.
Tusind tak for sådan et skønt service-indlæg!
Desværre har solsorteungerne mæsket sig i store dele af vores bærhøst. De er heldigvis blevet store, flotte og fede ;), så der er da ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget ;D.

Men der bliver vist ikke meget at sylte i år. Jo, rabarber kan et vist blive til :).

Kh maj

Marina

Tak søde Maj. Jeg har jo engang imellem sådan et lille indlæg med fine link og lige nu er det jo helt oplagt med syltetøjs etiketter. Det startede faktisk med at jeg gerne ville vise de fine mærkater fra the packagery (og det har jeg faktisk haft planlagt siden det tidlige forår), men så fandt jeg et par stykker mere jeg var vild med og så tænkte jeg at jeg ville have syv så de passende ind i min lille serie med syv kreative sommerideer selvom det er noget andet.

Det er ærgeligt at alle jeres bær er blevet spist og hvor er det klassisk. Vi fodre også på en større flok af solsorte og andre fugle og dyr her i haven. Heldigvis kan man købe sig til de bær der er blevet spist i ens egen have og så sylter jeg ofte af de bær der ikke lige er blevet spist den dag. I går lavede jeg syltetøj af jordbær og mango fordi jeg lige havde en halv mango til overs fra en salat.

M

Tak, søde Marina. Du giver mig smil i maven med den evige strøm af gavmild inspiration! Vores fryser bugner af rabarber og jordbær. Godt nok ikke fra egen have, men det gør ikke glæden mindre! Jeg vil glæde mig til at pynte en værtinde-sylte-hilsen, mens jeg sender dig en tanke. Uhm, jeg får helt lyst til at sylte rødbeder, men det må vente til efter ferien. Kh Mette

Marina

Tak søde Mette. Sikken dejlige gaver at have i fryseren, dem er jeg sikker på at du nok skal få tryllet meget lækkert syltetøj ud af. Etiketterne er fine og vil helt sikkert pynte på et gaveglas af din hjemmesyltede lykke. Og er blogland da ikke bare fantastisk at der rundt omkring sidder søde mennesker og tegner den slags fine etiketter til os andre?

Dorte

Hilsen fra Herning.
Sikke spændende ting, du laver.
Jeg har lige lavet marmelade igen-igen. Også jeg holder af at sætte personlige mærkater på glassene. Jeg finder tit fine mærkater her:
http://www.graphicgarden.com/files17/eng/print/labels1e.php
Kh Dorte

Marina

Kære Dorte

TAK hvor hvor det bare sødt af dig at ligge en kommentar og især at du gav dig tid til at ligge et link til endnu flere fine mærkater til syltetøjet. Jeg må på opdagelse.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs