« Sommerbogen | Main | Sommer i baghaven: 7 sjove sommeraktiviteter for børn »

July 09, 2012

Comments

Pernille

Det lyder ret lækkert. Og heldigvis har jeg netop sådan en dåse. Ikke stående på hylden i køkkenet, for så forsvinder den bare, men gemt godt et sted, jeg selv var lige ved at glemme, sidst jeg skulle bruge den :)

Bodil

Jeg ELSKER lakrids og har faktisk lige købt sådan en dåse.... Så nu ved jeg, hvor det første drys skal lande :-)

Anette Hansen

Mums! Har også omtalte lakridspulver på hylden, så det måtte fluks prøves - og det bliver ikke sidste gang! Har stadig en snert af lakridssmag i munden - uhm! I morgen tror jeg, det skal prøves med friskplukkede jordbær i kvarte.

Maj Bjerre Dalsgaard

Sikke en idé!
Skørt, men skønt :). Jeg tror, jeg må prøve!

Jo, jeg er til lakrids.
Indtil nu har jeg bla eksperimenteret med lakridsis og ristede mandler med lakrids. Men snart også med koldskål, kan jeg mærke ;o).

Kh maj

filibaba

Jeg er nok ikke den, der rider på den største lakridsbølge, men et afmålt drys i ny og næ kan jeg godt være med på. :) F.eks. synes jeg, at det smager ret fantastisk i en skål med mandler og rosiner. Til gengæld er jeg frontløber, når det gælder om at kaste sig over jordbær og ærter! Dét er simpelthen favoritterne her om sommeren.

Mia Folkmann

Se, det er noget, der har forbigået min opmærksomhed, og jeg er ellers i høj grad til lakrids. Til gengæld er jeg ikke så meget for koldskål som resten af familien, så det kunne jo være, at jeg skulle prøve at "peppe" den lidt op med hr. Bülows fristelser... ;-)

Marina

Kære Pernille. Mine ting forsvinder næsten uanset hvor jeg sætter dem men i køknet har jeg sådan en umoderne krydderihylde og på den er der ingenting der forsvinder så jeg er faktisk helt glad for den.

Kære Bodil. Glæder mig til at høre om du kunne lide koldskål med lakrids. Jeg elsker det og sidder lige nu og hygger med en lille skål.

Kære Anette. Dejligt at høre. Jeg synes som sagt også at lakridsen klær koldskålen.

Køre Maj. Det er nok muligt at det lyder skørt, men det er efter min ydmyge mening ret skønt. Jeg laver også lakridsmandler, lakridsmarengs og lakridsis og det gjorde jeg faktisk også inden det blev en trend. Nu er det bare som om der skal lakrids i alt og det kan næsten blive for meget synes jeg. Glæder mig til at høre hvad du synes om koldskålen hvis du prøver.

Kære Filibaba. Jammen jordbær og ærter er da også vidunderlige. Dem kan ingen få for mange af. Jeg har faktisk elsket lakridsis og lakridssmag i det hele taget altid men nu er det som om alting invaderes af lakrids og det kan godt blive lidt for meget for mig, men i koldskål synes jeg nu at det er fantastisk med lakrids.

Kære Mia. Lakridsbølgen farer jo gennem Danmark men jeg har faktisk heller ikke hørt om koldskål med lakrids før jeg selv hittede på det. Det er dog ikke ensbetydende med at ingen andre har lavet det for det er jo faktisk temmeligt oplagt.

Tanya

Aaahhh! Det har jeg *lige* købt -- bare fordi det var nyt, interessant, udsædvanligt for mig. Men, det er det selvsamme lakridspulver!!! Jeg ville sende det egentligt som gave tilbage til mine svigermor.... ;-) men nu ser det ud at jeg bliver nødt til at købe et glas til.

Jeg er helt *thrilled* at jeg havde noget som du skrev over...

Marina

Kære Tanya. Hvis man kan lide lakrids (og det kan danskerne) er det pulver virkeligt skønt. Prøv at bruge det til marengs, til saltmandler og til is. Super skønt!

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
OPSKRIFT PÅ LÆKRE ÆBLESKIVER
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN. GENNEMPRØVET OPSKRIFT PÅ RISENGRØD DER IKKE BRÆNDER PÅ:.
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
KÆMPE LINKSAMLING AF GRATIS TIL OG FRA KORT LIGE TIL AT PRINTE
LAV NEMT DIN EGEN SIRUP MED JULEKRYDDERIER OG BRUG DEN TIL PANDEKAGER, KLATKAGER, IS OG GLØGG
Nem og lækker julebrownie. Perfekt at medbringe til børnefester i skole og børnehave. Børn og voksne elsker den!
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
Masser af kreative juleideer til børn

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs