« Sommerstrand | Main | Etiketter til syltetøjet: gratis mærkater lige til at printe »

July 28, 2012

Comments

Tanya

Det har jeg prøvet denne uge - men helt impulsiv fra en flaske koldskål fra Super Best. Dengang var jeg detsværre ikke så heldig :-( ...MEN...jeg glæder mig til at prøve en gang til; og med rigtige ingredienser. Fløden hjælper bestemmt - og helt sikker er det bedre at lave det selv, istedenfor med min "short cut" (ha ha!) Tak for opskriften! Bedste ønsker for en dejlig søndag. :-)

200procent by bebe

Mmmm, det lyder virkelig lækkert! Jeg må have en liter kærnemælk med hjem fra DK, når jeg er tilbage på arbejde på den anden side af sundet denne uge :-)

Marina

Kære Tanya. Nej færdigkøbt koldskål direkte fra karton er ikke velegnet til at lave is af. Dels sker der jo det at alle smagsstofferne smager af mindre når en væske bliver frosset og derfor skal væsken faktisk smage mere af koldskål end den færdige koldskål gør det. Fedtstoffet i flødeskummen hjælper en del på at formidle smagen og så har jeg generelt skruet rigtigt godt op for smagen (det smager faktisk helt forrygende og kunne godt spises som luksus koldskål uden at blive frosset...). Desuden vil den færdigkøbte koldskål krystallisere under frysningen, mens denne koldskålsis bliver lækker blød og perfekt.

Søde Bodil. Du skulle tager at prøve, min familie er helt vild med koldskålsisen.

The comments to this entry are closed.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs