« Hybenroser | Main | Lyng lykke »

August 26, 2012

Comments

barewunderbar

Hvor er de smukke... Sådan nogle plejer vi faktisk også at lave, også som kranse til at hænge op... Men jeg har da helt glemt det i år... Mon vi kan nå det... :)

gitte blinkilde

Hvor smukt - jeg har aldrig tænkt på at lave snore med knopperne på - men jeg har lavet rigtig mange hjerter.
Jeg har fornylig været ved stranden men desværre var der ikke flere "knopper" tilbage

Lisbet / *LLL & Co.*

Lækkert indlæg!

I går skrev jeg, at vi ikke har hybenbuske i haven... hvilket også er sandt nok, me-eeen... der er alligevel nogle lige i nærheden, nemlig i skellet fra vores mark (i det fjerneste hjørne) ind til en vildtremise. Men... jeg tror nu ikke der er flere knopper på i år!

Måske jeg skulle tage gummirøjserne på og tjekke... ;-) (Har 127 andre bolde i luften - men er vildt god til overspringshandling nr. 128... ;-))

Go' søndag! *KNUS*

KirstenK

Tak for link søde du...det er da en helt forrygende ide med kopperne...den har jeg straks annekteret i mit rosenkædesortiment! god søndag til dig!

Marina

Kære Rakel. Det er en dejlig klassiker som jeg allerede har lavet tre gange alene i år. Du kan helt sikkert sagtens nå det endnu. Alle disse rosenknopper er plukket da jeg den anden dag var forbi Humlum Fiskeleje og det tog ikke ret lang tid at plukke dem ind.

Kære Gitte. Ja både hjerter og små kranse er meget fine og lige så nemme at lave. Begge dele er med på min lille liste over hybenrose ideer men nu må vi se hvor langt jeg når inden jeg skifter tema igen. På de strande hvor jeg har været for nyligt har der været masser af knopper og sidste år lavede jeg ting med rosenknopper langt ind i oktober så måske er du mere heldig næste gang.

Marina

Kære Lisbeth. Mange tak. Hvor bliver jeg glad for sådan en dejlig kommentar. Det gode ved hybenroser er jo at man kan finde dem allevegne, på stranden og langs skel og at man med den bedste samvittighed i verden kan plukke løs både af knopper, blomster og hyben. Sjovt nok vrimlede det simpelthen med knopper både ved Humlum fiskerleje hvor jeg plukkede disse knopper i sidste uge og ved en anden strand jeg også kom forbi for nylig så mon ikke du kan finde nogen hvis du kikker godt efter?

Kære Kirsten. TAK. Faktisk ville jeg gerne have haft et lyngtema nu men ikke om jeg kunne vride hjernen til at hitte på noget kreativt med lyng og så blev det altså hybenroser i stedet for. Jeg har lavet disse ophæng mange gange i mit liv men så dem fornyligt hos Miri så hun stod allerede på mit notatark med ideer da jeg begyndte at planlægge temaet. Så kom jeg forbi din evigt skønne blog og så tilfældigt et link til et indlæg med rosenknoppe snore som jeg ellers havde overset. Derfor skulle du selvfølgeligt også have et link. KRAM.

Bodil

Hvor er det bare en sød idé - den havde jeg helt glemt! Perfekt aktivitet med mine banditter. Så må vi bare have fundet nogle knopper :-)

Maj

Så fint!
Jeg elsker naturens overflod, og bringer gerne hybenroserne med mig hjem, når børnene bliver hentet. De dufter så dejligt i en skål i vindueskarmen, og selvnår de er tørre er de stadig kønne og velduftende. Jeg må da prøve at arrangere dem i en ranke!

Kærlig hilsen maj

Marina

Kære Bodil. Det er virkelig en børnevenlig aktivitet og det er win-win hele vejen for resultatet er så fint og poetisk og holder tilmed længe sådan at børnene længe kan gå og glæde sig over at de har været med til at lave dem. Hybenroseknopper burde man let kunne finde endnu. Da jeg kørte gennem landskabet i går så jeg ihvertfald hybenroserne blomstre allevegne og når de gør det må der jo også endnu være knopper.

Kære Maj. Jeg holder også meget af at plukke hybenroserne ind, de holde ikke længe men er så fine mens man har dem. Endnu bedre synes jeg tit det er at blande hyben og hybenroseknopper i buketter, de holde nemlig meget længere og giver sådan en fin fylde og kontrast. Glæder mig til at hører om du når en hybenrose ranke i år.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs