« Gæt hvem der stadigt tror på julemanden | Main | I dag er det solhverv »

December 19, 2012

Comments

Katja @ Shift Ctrl ART

Super sødt. Er helt vild med alt der har med filt at gøre.

Lisbet *LLL og Co.*

Super god idé med udstiksformen til at holde på den løse uld!
Og resultatet er rigtig sødt...
*SMIL* fra Lisbet

ylvalishule@gmail.com

Kæreste Marina

Genial idé med at lave filt i udstiksformen, det må jeg prøve!
Håber, du nyder december.

Kærligst Kristina

monsterscircus

Filt på filt til gavemærker, det har jeg ikke set før, hvor er det bare super genialt og smukt! Elsker den gulestjerne! Den kommer i gemeren, for det er da bare den sødeste idé. tusind tak for den og ha en smuk aften!

Eline Gantzhorn

Virkeligt super ide. Det skal da prøves. Jeg synes ellers jeg plejer at være kreativ omkring indpakning, men der kom lige en mulighed jeg ikke før havde prøvet. Tak for det...
Kh Eline

Marina

Kære Katja.

Tak for dine søde kommentarer. Jeg løber juleforvirret rundt om mig selv, men alle dine søde ord glæder og gør godt. Hvor er din blog bare smuk. Jeg glæder mig til rigtigt at gå på opdagelse hos dig.

Å ja, filt er helt vidunderligt smukt. Jeg elsker det naturlige, bløde og sanselige. For mange år siden da jeg var en stor tenagere havde jeg en veninde der var meget dygtig til alt håndarbejde. Hun filtede mig de fineste vanter som jeg elskede så højt og jeg tror faktisk at min kærlighed til filt stammer fra de filtede hansker.

Glædelig jul til dig og dine.

Marina

Kære Lisbeth.

Ja med udstiksformene er det meget nemmere at få en fin facon på filten og så er det også lettere at undgå at stikke sig selv i fingeren, noget der detsværre ofte sker når børnene filter uden udstiksformen. Det var faktisk sådan vi kom på ideen for vi manglede noget der kunne beskytte deres fingre. Vil man filte større billeder kan man flytte udstiksformen rundt på billedet men så er det alligevel lidt mere omstændigt fordi billedet skal opbygges.

Tak fordi du gav dig tid til at skrive til mig, det betyder meget for mig. Glædelige jul.

Marina

Kæreste Kristina.

Tak for din søde kommentar, jeg synes bestemt at du skulle prøve, det er virkeligt nemt og passer så fint ind i dit univers. Metoden kan selvfølgelig også fint bruges til alle mulige andre kreative projekter med filt.

Jeg synes min december har været alt for travl. Jeg mangler stadigt alt for meget men prøver at huske mig selv på at hyggen er det vigtigste. Håber julelykken har fundet vej til dig og dine. KRAM.

Marina

Kære Mette.

WAW tak hvor bliver jeg glad for sådan en kommentar. Det er ellers ikke let at komme på en ide til kreativ gaveindpakning som ikke er set før, men jeg har heller ikke selv set disse andre steder og det er da meget hyggeligt. Jeg synes uld passer så fint ind i det univers med kork og træ som du elsker så højt.

Masser af julekram til dig.

Marina

Kære Eline.

Hvor dejligt at du giver dig tid til at kommenterer her hvor juletravlheden hersker. TAK. Jeg er sikker på at du er super kreativ med din gaveindpakning og ja det er efterhånden ikke helt let at komme på ideer som ikke er set andre steder før for verden er heldigvis fyldt med dejlige kreative mennesker og derfor bliver jeg selvfølgelig ekstra glad når en af mine ideer kan bruges.

Hav en dejlig jul.

stine

Hvor er de fine, og rigtig god børnebeskæftigelse, nem og overskuelig.

Kh. Stine:))

Marianne

Kære Badut!

Jeg er faldet pladask for dine søde små glade indlæg! Og da jeg også selv fejrer vintersolhverv, har jeg tilladt mig at linke til din side fra sidste år på WWW.HAVEFOLKET.COM´s indlæg i dag om lysets tilbagevenden.

Du kan læse med her:

http://www.havefolket.com/2012/12/lysets-komme-en-ny-begyndelse.html

Rigtig glædelig jul og zyperknus fra Marianne

Marina

Kære Stine. Tak. Jeg synes simpelthen også selv at de blev så fine og er faktisk ret stolt over ideen til den nemme måde at filte på. Den tænker jeg at vi nok skal få glæde af i fremtiden. Rigtig god jul til dig og alle dine.

Marina

Kære Marianne. TAK. Jeg er simpelthen så stolt over at være nævnt på jeres ultrafine haveblog og jeg elskede dit indlæg om solhverv som jeg linkede til i mit eget korte indlæg i går. Rigtig god jul til dig og alle dine.

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på hjemmelavet kærnemælkskoldskål
Opskrift på skønne, sprøde kammerjunkere
Opskrift på lækker kartoffelsalat
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Sundt og lækkert i en fart: laks i ovn
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs