« Årets skønneste adventskranse | Main | Mini juledekoration »

December 02, 2012

Comments

gitte blinkilde

Sød ide - igen :-)

M

Jeg har lidt kogler hjembragt fra Franrig, som jeg skal i gang med. Gad vide om min glimmer lim stadig du'r...

Marina

Tak søde Gitte. Det er jo en elsket klassiker som vi har lavet i mange, mange år. Noget af det fine er jo at man kan lave dem som det passer en bedst. De kan være enkle med små perler og diskret glimmer eller med fuld knald på farverne.

Kære Mette. Å kogler fra Frankrig. Det er så fint med kogler man har haft med hjem fra gode feriedage. Jeg har selv haft kæmpekogler med hjem fra Australien og det er så hyggeligt. I dag lavede vi også kogler med hvid snemaling og lidt sølvglimmer (men det blev for kompliceret med flere muligheder i dette indlæg der er et af min serie med helt simple børneideer), det kan jeg godt anbefale hvis glimmerlimmen ikke dur længere. Den gode fra Pandoro kan nu som oftest holde i mange år især hvis man har de store flasker hvor tutten kan tages af og sættes i blød hvis limen er stivnet.

Monsterscircus

Jamen altså Marina! Hvor er I bare gode, det ser så dejligt ud. Gisp nogle flotte billeder igen. Den der F skal lige justeres, for det ser så perfekt ud på dine!!! Tak for de smukke ideer og billeder og super sejt med de idé kort!
God fornøjelse med julehyggen!

Marina

Kære Mette. Det er jo en meget enkel og klassisk ide men børn elsker den og i denne kalender er det allervigtigst. I modsætning til dig der er smart nok til at lave dine ting længe i forvejen er dette en lidt spontan ide som pigerne og jeg har kastet os over. Jeg er jo mange gange blevet spurgt om vi ikke vil lave sådan en kalender eller bog, men pigerne skal være med synes jeg og så bliver det lidt voldsomt hvis vi skal lave 24 ideer i år. Derfor laver vi 6 og så vil jeg måske fotografere og gemme til næste år hvis de laver flere ting i løbet af måneden som jeg synes passer til temaet.

Tak for ros af billederne. Jeg er så vild med mit nye stativ, det gør det altså meget nemmere at få det billed man ønsker sig også i skumringen. Et par af billederne er helt nede i en lukketid på 15 sec. og det kan man ikke holde i hånden.

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på hjemmelavet kærnemælkskoldskål
Opskrift på skønne, sprøde kammerjunkere
Opskrift på lækker kartoffelsalat
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Sundt og lækkert i en fart: laks i ovn
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs