« Kalenderlys | Main | Årets skønneste adventskranse »

December 01, 2012

Comments

margretha

Hvor var det en god historie, tak. Nyder at læse med.

Frøken Solhat

....sødeste Marina....jeg må endnu engang sidde tilbagelænnet og smile over dine fantastiske fortælleevner...... og du kan tro jeg vil gøre lidt mindre og nyde lidt mere.....og det jeg gør vil jeg gøre for hyggens skyld og ikke fordi det forventes.

PS fantastisk cirkustema du har stablet på benene.

Knus Dorthe og dejlig december til dig og dine

gitte blinkilde

Fantastisk - dejlig historie :-) Sikken et forfattergen du har :-)

Eline Gantzhorn

Sidder med smil på læben... Dejlig fortælling. Vi har haft besøg af gamle decemberfar i nat og han har lagt en lækker hvis dyne over hele haven. For børn er sne ALTID bedre end alt hvad Nisepigen kan levere...
Mht. det med at december æder det hele af november og ja nogle gange oktober også, så er det også en af grundene til at vi fejrer halloween. For at holde julen lidt på afstand fra sommeren... I USA har de også Thanksgiving sidst i november og først efter Thanksgiving starter juleriet rigtigt... Det virker mere rigtigt -synes jeg...
Kh Eline

Silla

Ohh sødeste,sødeste Marina du er noget helt for dig selv,jeg elsker når du skriver og fortæller...du kunne sagtens skrive masser af bøger med de evner du har:)
Her har Decembarfar drysset sølv på jorden,det er så smukt når jorden er drysset med stjerner.....og du kan tro at ham følger jeg trygt og nyder hvert et øjeblik af hans smukke,smukke måned med tilstedeværelse i nuet. jeg bliver vist aldrig god til at stresse over julen,i min verden skal de nydes med de gaver der kommer fra sjælen.
Må din December blive smuk og dejlig med masser af julehygge.
Tak for vidunderlig historie.
Knus og kram herfra.

Marina

Kære Margretha. Tak fordi du gav dig tid til at fortælle mig det. Det betyder virkeligt meget for mig. Decemberkram.

Kære Dorthe. TAK. Jeg sendte dig mange tanker her til aften hvor det afgjort var vejr til at lave islygter. Det betyder meget for mig at I kan bruge rammefortællingen om Badut og ikke "bare" de kreative ideer så mange tak for dine ord om min lille fortælling. Kan du huske vi havde den snak om at holde vores blogs personlige og unikke? Min lille serie med årstidspotrætter er blevet meget vigtige for mig i den sammenhæng netop fordi de sætter ideerne ind i en stadigt skiftende ramme. I årene fremover vil jeg bygge videre på historierne med ideer, relationer o.s.v. Man vil måske ikke bemærke det så meget som læser men for mig vil det betyde en afgørene forskeld. Decemberkram til dig og dine.

Kære Gitte. TAK. Du får mig helt til at rødme.

Kære Eline. Ja er det ikke fantastisk med den skønne sne. Vi har haft den dejligste decemberweekend også selvom her slet ikke er pyntet op eller noget endnu. Faktisk tror jeg ofte børn foretrækker det ægte julede som Decemberfar kan give dem, men de formulerer umættelige juleforventninger og så giver vi dem stress og julejag i den allerbedste mening, præcis lige som nissepigen. Thanksgiving er en fantastisk fest. Den ville jeg virkeligt ønske vi havde tilsvarende i Danmark, men det giver selvfølgelig ikke mening.

Kære Silla. Hvor er du sød. Du aner slet ikke hvor glad du gør mig med dine søde kommentarer. Ja tænk vi fik sne til første december, det er da noget helt, helt særligt og som Eline skriver er der intet der overgår den ægte vare. Så dejligt. Din julefilosofi er helt rigtig, gid alle danskere havde det sådan så var december en gave.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs