« Vesterhav | Main | Hjemmelavede Hellig tre konger figurer »

January 03, 2013

Comments

Marina / cand.mor

Nej, vi fejrer slet ikke dagen, men jeg skal bestemt ikke afvise, at vi næste år, når vores dreng er halvandet år, vil markere dagen. Du har i hvert fald skabt grobund for en masse fine traditioner...

Marina

Kære Marina

Halvandet år er et godt tidspunkt at starte med familie traditionerne. Mine unger elsker de traditioner allerhøjeste som de er vokset op med. Jeg har lige puttet min ældste på 13 og vi grinede sammen af den gang vi første gang jog vinteren væk til forårssolhverv og hendes lillebror hele tiden faldt i kappen fordi han var så lille. Vi har stadigt de kapper og nu er de så små at de knap nok når ned af ryggen på dem. Hos os er Hellig tre kongers aften relativ ny kun ca. 4 år og den tradition er de alligevel kommet til at elske.

Madame

Det var smukt at læse om jeres Hellig tre kongers aften, Marina - Vi fejrer ikke denne dag her hos os. Rigtigt godt nytår til dig og tak for alle dine mange dejlige indlæg i 2012.

Marina

Kære Gitte.

Der er ikke så mange der fejre Hellig tre kongers aften og heldigvis gøres der ikke noget ud af dagen i forretningerne. Det gør dagen meget bedre for os. Nogen gange hvor vi ikke rigtigt er hjemme på dagen skubber vi den bare en dag eller to så det passer bedre.

Godt nytår til dig.

Katja @ Shift Ctrl ART

Det er ikke en dag vi fejrer, men nu får jeg da helt lyst til det. Sikke en flot krone!!

Marina

Kære Katja.

Hellig tre konger er bare sådan en hyggelig aften så det skulle I næsten prøve et år. Kronen og kagen er billeder fra sidste år. Problemet med at blogge om disse små hverdagsfester er jo at jeg først laver kagen og tingene når vi skal bruge dem og da er det jo for sent for de læsere der også gerne vil holde f.eks. hellig tre kongers aften. Derfor har jeg besluttet at det i den slags indlæg er ok at vise billeder fra året før.

M

Vi har aldrig fejret Hellig tre konger, men hvor ville jeg ønske, at jeg selv havde fået tanken, da børnene var små. Jeg må prøve at huske det, når/hvis vi får børnebørn. Der er meget, jeg skal forsøge at indhente på den konto....

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs