« Hjemmelavet marionetdukke fugl | Main | Farvel til Septemper »

September 29, 2013

Comments

tine

Jeg har aldrig boet i Ebeltoft, men sidste år holdt vi sommerferie i byen og i år besøgte vi byen to gange i løbet af vores sensommerferie, for vi kan simpelt ikke får nok af den. Den er bare så hyggelige med de små hyggelige hus samt male gader, ren idyl.

Dejlige billeder, der lige har gjort mig opmærksom på, hvor næstes år ferie skal tilbringes. :-)

Ylavalishule

Selvfølgelig kommer du fra Ebeltoft - et af de smukkeste steder jeg kender i Danmark :) - Fantastiske billeder, og fantastisk skildring af nogle af dine barndomsmider. Jeg håber, de stadig sælger roserne og ikke bliver opdaget. Jeg er helt overbevist om, at de roser har gjort mange ventende kvinder glade ;)

Karin Laursen

Skøn lille barndomsfortælling om en lille pige, der troede hun gjorde noget godt for sig selv og andre. :-) Kunne næsten selv mærke din fortrydelse over den vrede, dine uskyldige handlinger udløste. Fine billeder og ja, septembers lys er så blåt om morgenen. Tak for din fortælling

Hanne K

Der er så smukt i Ebeltoft.

Vi har været på ferie i Ebeltoft og omegn mange gange. Midt i byen, ligger nogle ferielejligheder ved hotel vigen. Der er bare så dejligt.
Og jeg kender godt følelsen af at gå til bageren nede bag ved kroen, Mellem Jyder. Tror det hed Ekkers Bageri, efter morgenbrød og til frokost et halvt rugbrød.

Bageren er lukket. Øv øv. Nu er det ved at være 5 år siden, vi var der sidst. Måske man skulle tage på en lille tur til byen:-)

Kh
Hanne

Anna svenning

Dejlige billeder, som altid! Jeg er opvokset ret tæt på ebeltoft, hvor min far også har arbejdet i rigtig mange pr, så jeg kender byen godt. Og det er meget hyggeligt i de små gader.
Jeg har lige kommenteret på et andet indlæg hos dig, som jeg troede var det nyeste - ved ikke lige hvorfor det kom frem. Nå men, fik ikke kigget på datoen.

Kh
Anna

Pernille

Så skønne, skønne barndomsglimt :D

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs