« Keramisk møde | Main | Herlige fingerdukker lige til at printe »

October 11, 2013

Comments

Anna Svenning

Åh, det vil jeg glæde mig til. Rigtig god efterårsferie til jer:-)

Kh
Anna

Ylavalishule

Rigtig dejlig dejlig efterårsferie til dig dine
Kærligst Kristina

Marina

Kære Anna

Efterårsferie er bare så dejligt og nøj hvor vi glæder os i år. Forhåbentligt har vi fundet på et godt mix af ideer i år og måske er der også en I kan bruge. Hav en super god uge.

Kære Kristina.

I må også have en rigtig god uge. Jeg håber på at få mine sparket ud til lidt geocaching. Jeg var helt vild tændt på det da de store var små, men den gang skulle man jo bruge sådan en special dims og den var var dyr.

Sigrid

Selvom jeg vel egentlig er et 14-årigt bybarn, så holder jeg virkelig meget af din blog. Jeg elsker stemningen, kreativiteten, billederne og teksterne, der kan få mig til at drømme mig helt væk fra den klaustrofobiske atmosfære, der engang imellem hersker her i hovedstaden. Dine indlæg er vel næppe rettet mod unge teenagepiger, men jeg ville lige fortælle, at jeg sætter stor pris på din blog, og især nyder stor glæde af alle de kreative indlæg (blandt andet fik jeg alle pigerne fra klassen med på at lave kastanjedyr igår efter at have genlæst et par sider herinde). Også til jul, kigger jeg glædeligt dine ideer igennem og får strikket, hæklet, klippeklistret og tegnet mig til et væld af gaver, der kan gør mine nærmeste glade.

Bliv endelig ved med det, du laver! God efterårsferie :)

Marina

Kære Sigrid.

Mange, mange tak, fordi du tog dig tid til at skrive til mig. Din kommentar gjorde både mig og min ældste datter rigtigt, rigtigt glade. Min ældste datter Mathilde er 14 år ligesom dig og som du måske har set på bloggen, så er det tit hende der finder på de sjove ideer. Hun går til innovation og er altid i gang med noget kreativt sammen med sine venner.

Det er rigtigt at Badut er tænkt som en blog til børnefamilier, men i virkeligheden oplever jeg at her kommer mange, meget forskellige læsere. Nogle er meget glade for de lidt tungere, lommefilosofiske indlæg andre er kun intresserede i de kreative ideer og atter andre kommer for billederne. Det er en stor glæde for mig at så mange kan bruge det univers jeg prøver at skabe på bloggen. Det er nemlig som du skriver et forsøg på at formidle en stemning af nærhed, eventyr og glæde.

Jeg har selv boet mange år i København og også et par år i New York. Det er rigtigt at storbyen kan blive lidt klaustrofobisk engang imellem, men der er nu heldigvis også masser af skønne ting i byerne.

Rigtig god efterårsferie til dig og endnu engang tak for din dejlige kommentar. Sådan en kommentar kan jeg leve meget længe på.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs