« Det lille lysthus ved Schäfferhuset | Main | Hverdagsglimt: Bamsepicnik »

November 07, 2013

Comments

stine

Skønne, skønne billeder.
Jeg kan lige se det for mig. Dig listende, længere og længere ind i en fremmed have. Kan godt forstå at du lod dig lokke.
Og med hensyn til hvad man skal skrive i sine blogindlæg, er jeg absolut tilhænger af at man skriver om det der optager en, og selv finder interessant. På den anden side, kan jeg godt forstå at det også er rigtig dejligt, når der er nogen som gider at lægge en kommentar. Så en skøn blanding måske...???

Kh. Stine:))

Marina

Kære Stine.

Ja det har helt sikkert været et ømt syn.

Det var nu ikke så meget fordi der ingen kommentarer kom, kommentarer er jeg ikke rigtigt forvent med. I øjeblikket hvor jeg har omkring 7000 daglige sidevisninger får jeg måske fire kommentarer så det har aldrig været kommentarerne der har drevet værket herinde. Det var mere det at mine læsere forsvant og jeg gider altså ikke skrive blog til mig selv. Jeg skriver faktisk det jeg gerne vil fortælle og også jævnligt noget jeg ikke tænker rammer lige det mine læsere helst vil have. Skriver man kun det man tror de vil have tror jeg ens blog bliver tam og kedelig. Som du skriver prøver jeg at blande det jeg ved hitter med det jeg selv brænder for at fortælle.

Ninette

ja, det er jo nok nemt at lave have indläg når man elsker haver, men ikke alle er lige så glade i de indläg har også jeg lagt märke til! Indimellem laver jeg noget haveindläg og de er aldri så populäre som de övrige indläg :) Men så tänker jeg at et haveinläg indimellem i mikset er vel helt ok. Dine billeder er helt vidunderlige, isär den sidste syns jeg!

Marina

Kære Ninette.

Nemlig. Jeg blander også stadigt haveindlæg og andre indlæg som mine læsere ikke elsker ind imellem de andre indlæg, det er jo det skønne ved selv at måtte bestemme indholdet på ens blog. På andre medier ville man aldrig få lov til den slags... Den lille bemærkning var nok mest henvendt til de få der holdt af mine haveindlæg og som af og til efterlyser dem. Det er jo simpelthen ikke muligt at nå at skrive alle de typer af indlæg som jeg selv brænder for og derfor må jeg jo vælge.

Det var halvmørk i haven så det har ikke helt nemt med billederne, men ja jeg er også selv lidt forelsket i stemningen i det sidste billed og derfor kom det med lige her hvor fortællingen er omkring det lille bondehus. Tænk at have sådan et sommerhus med sådan en have. Det gad jeg godt.

Lone Holst

Hvor er det et dejligt indlæg om benved. Jeg har også tabt mit havehjerte til benved, første gang jeg så en benved var netop et lille træ, som du beskriver. Og på alle de små pink/orange frugter var der det fineste drys sne. Nu har jeg fået min egen benved, som vokser fint.

Miri

Jeg vil ellers gerne læse om dine have oplevelser !

Rikke

Fantastisk smukke billeder!
Minder mig om at jeg for mange år siden stod med barnevognen og kiggede længselsfuldt ned i en have med en lille sø. Den er så smuk, den have, men man ser kun ganske lidt fra gaden. Havens ejer gav mig den dag lov til at besøge haven - men jeg har aldrig turde gå derind.
Nu har jeg helt lyst til at gå derhen...

Marina

Kære Rikke. Det kan jeg godt genkende. Jeg ville også føle mig skrækkeligt genert også selvom jeg havde fået lov. Faktisk fjollet for haven ligger jo stadigt og lokker og jeg synes bestemt du skulle gøre det engang i foråret. Du kunne måske have en lille blomst med så føles det mindre anmasende...

Marina

Søde Miri. TAK. Jeg ved at der var nogle der holdt af mine små havehistorier og jeg skriver dem da også stadigt nu og da. Af alt det meget jeg gerne vil nå at skrive bliver de måske bare ikke prioriteret så højt.

Marina

Kære Lone.

Jeg har også benved i haven, kunne ikke undværre den, men det tager jo mange år før man får lige så smukke små træer som dem du beskriver. Elsker simpelthen benved, mest for farverne, men også lidt for dens personlighed.

Maria Lisette

Åååh, jeg vil nu også gerne læse dine haveskriblerier!!! :-)

Marina

Hvor er du sød Maria Lisette. Lad os nu se, til foråret kan jeg som regl ikke lade være.... Jeg tror problemet er at jeg er vældig akademisk og langhåret når jeg skriver om noget jeg elsker. Det er også svært for mig ikke at smide facts ind hele tiden om alt muligt og det bliver hurtigt lidt trættende. Jeg arbejder på det.

Maria Lisette

På den anden side, er det jo også den slags der gør en (som læser) klogere... Altså selvfølgelig skal der også være LOVE og passion om de ting man skriver om, men jeg vil da også gerne beriges på det mentale plan! ;-)
KH

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs