« Traditionel adventskrans med gran og julekugler | Main | Print gratis numre til pakkekalenderen »

November 29, 2013

Comments

Karin Laursen

Sikke en god idé. Jeg kender ihvertfald et par stykker, der ville blive glad for den julekalender. Jeg har blot puttet et par øl ind i pakkekalenderen som min mand og jeg glæder hverandre med. Bl.a en Singha Beer, så han kan glæde sig endnu mere til Thailandsturen, der venter til næste år. God fredag og god weekend, Marina.

Astrid/Die HausFrau

Det er en rigtig god idé. Min kæreste vil dog helst bare have en grøn Tuborg, så den ville ikke være helt lige så festlig at se på! :)

Stinemor

Det er en virkelig fin ide - jeghar også brugt ideen til min olde, da han levede.

Marina

Kære Karin

Det er en super god ide som jeg selvfølgelig ikke er alene om at have hittet på. Faktisk kan jeg huske at min mor gav min far en lignende kalender da jeg var barn. Den hang på trappen op til første sal. Netop derfor syntes jeg at det var ekstra hyggeligt at lave sådan en til min far i år. Din ide med at bruge øl der giver rejsedrømme er da helt fantastisk. Å hvor ville jeg blive glad for sådan en betænksomhed. Også hyggeligt at I giver hinanden gaver, det er der mange gode tanker i.

Marina

Kære Astrid.

Jeg tror faktisk at det ville se lige så hyggeligt ud med helt almindelige øl, men det er jo ikke sikkert at din kæreste ville tænke på det som en gave hvis han er vandt til at der er øl i skabet. Det er vel lige det der er både glæden og udfordringen ved gaver, at det skal være noget andet end det vi ellers ville have fået? Iøvrigt ved jeg hellere ikke om ikke min far helst ville have almindelige øl, men jeg tænkte bare at disse ville være lidt en oplevelse også. Nogle kan han måske lide og andre kan han måske ikke lide.

Marina

Kære Stinemor

Ja ølkalenderen er en oplagt og dejlig ide som jeg er sikker på at mange har brugt gennem tiderne. Det gør det dog heldigvis ikke mindre betænktsomt at du kom med øl til din olde og jeg er sikker på at han har nydt det meget hvert år.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs