« Lav din egen rystekugle | Main | Små kyssehuse: ophæng med mistelten »

December 11, 2013

Comments

Ellen

Hvor er de fine... I min barndom lavede vi mus af valnødderne... Med små læder trekanter til ører, sorte perleøjne osv...

Marina

Kære Ellen.

Å ja, valnøddemus er en anden skøn klassiker, hvis man er heldig og kan finde en kugle i den rigtige størrelse kan man ovenikøbet få dem til at "løbe" hen over gulvet.

Hvor blev jeg glad for at høre fra dig. Mange tak fordi du gav dig tid til at kommentere.

Katja @ Shift Ctrl Art

Hold da op hvor er de bare søde de små skibe. Dem er jeg helt vild med. Super pynt og jeg kan næsten dufte nellikerne :)

Miri

Hvor er de bare søde :)
Og så med glimmer !

Ninette

Hvor er det sjovt, for jeg tog lige igår frem et valnöddeskib som jeg fik fra min veninde i Tyskland i sidste år! jeg havde tänkt at lave noget sådant selv sammen med börnene, plus en vugge - har bare ikke endnu nået til butikken efter valnödder. Kan godt lide din börnenes kreative julekalender! :) supergod idé dette med krydderier i skibene, tak for den!

Marina

Kære Katja.

Ja du og jeg har jo noget med valnødder.... For mit vedkommende tror jeg det er fordi jeg er vokset op med et kæmpestort valnøddetræ i baghaven. Jeg vidste ikke noget bedre end at spise helt friske valnødder som man pillede skinnet af.

Valnødde skibene er en meget gammel ide, Min far kom oprindeligt på at lave dem fordi der mellem det rigtigt gamle julepynt lå sådan et særligt fint valnøddeskib med flotte sejl og en lille bitte lille flag i toppen.

Marina

Kære Miri.

Tak søde. Jeg har aldrig før prøvet at lave dem med glimmer og neon, det må jeg indrømme, men sådan synes Anna at de skulle se ud og det er jo en kalender med børnevenlige juleideer. Tanken er faktisk at lave nogle ting som både børn og voksne kan lide og her synes jeg at valnøddeskibene var et godt bud.

Marina

Kære Ninette.

Hvor hyggeligt!! Det er som sagt en meget gammel ide med valnøddeskibe, min mor gættede på at det valnøddeskib, der lå mellem julepynten var omkring 100 år. Ideen med at fylde dem med julekryderier er min egen, det er nok allermest, fordi jeg synes at det dufte så hyggeligt, men det er også sådan lidt hyggeligt at tænke på at skibene kommer med julens krydderier (som de gjorde det i gamle dage).

En lille valnødde vugge lyder så hyggelig, den ville passe perfekt ved nissedøren. Man kan også lave de sødeste mus der ligger i sådan en skal, det har jeg efterhånden set på mange blogs fra USA.

Hvor er jeg glad for at du kan lide vores lille julekalender, det er jo sådan lidt sært kun at lave 6 ideer om året, men det er jo tanken at det skal være hyggeligt for børnene også og der er så meget andet at nå i december.

God fornøjelse med de kreative sysler med børnene.

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på hjemmelavet kærnemælkskoldskål
Opskrift på skønne, sprøde kammerjunkere
Opskrift på lækker kartoffelsalat
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Sundt og lækkert i en fart: laks i ovn
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs