« Hverdagens hvidkål | Main | Nem hvidkålssalat med æble og lækker cremet valnøddedressing »

January 17, 2014

Comments

Ninette

hvidkål er en af vores yndlingsgrönsager - vi laver tit coleslaw, som både er god og nyttig og billig. Har en hel del valnödder hjemme efter julen (gik igang med valnöddebåde, men först efter jul) som mangler at blive spist op, så jeg tror sagtens jeg vil pröve denne opskrift! Tak!

Kari

Den dressing lyder meget lækker. Den må jeg prøve en dag. Jeg er så lige den eneste der spiser valnødder, men så er der mere dressing til mig ;0D
Jeg tror den vil være lækker med lidt danablue i også. Valnødder og blå ost er en rigtig god blanding, men dit forslag med krydderurter er også værd at prøve.
Rigtig god weekend!

Marina

Kære Ninette.

Hvidkål er sådan en skøn grønsag. Billig og nem at have med at gøre på en hver måde og så smager den bare godt. Hos os spiser børnene ikke så mange af mine salater, de vil helst have rå grønsager, og da min mand ikke så tit er hjemme er det mest til mig selv at jeg laver de små salater. Også lige der er hvidkål helt genialt fordi det er så hurtigt at lave en lille portion og fordi hvidkålen holder så godt at man ikke behøver at spise det hele på en gang.

Hvis du prøver opskriften vil jeg selvfølgelig vildt gerne vide om du kunne bruge den. Jeg er selv rigtigt vild med denne creamede valnøddedressing og laver den tit (men nu elsker jeg også næsten alt hvad der har med valnødder at gøre).

Marina

Kære Kari

Lidt blå ost ville passe helt perfekt både til valnødder og hvidkål, ingen tvivl om det. Ideen med de her hverdagssalater er netop at man kan gøre lige præcis som man har lyst til fra dag til dag. I virkeligheden giver det derfor kun lidt mening rigtigt at skrive opskrifter men jeg tænker måske at det på en måde vil give mening når der en dag er rigtigt mange, hvor ideerne kan blandes på kryds og tværs.

Som jeg skriven ovenfor er jeg ofte alene om at spise de her små salater så derfor skal de være nemme og lige til at sætte på bordet.

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
PANDEKAGER TIL KYNDELMISSE 2 FEBRUAR OG PANDEKAGEDAG 13 FEBRUAR: Opskrift på lækre klassiske dessert pandekager. Jeg har også hele tre opskrifter på skøn og meget nem chokoladesovs.
Opskrift på lækre madpandekager med oksekød og masser af grønsager. Det sunde alternativ!
Mad til havens fugle. Masser af ideer.
Lady og Vagabonden: Skønne saftige kødboller i nem tomatsovs. En børnelivret som hele familien elsker.
Opskrift på klassisk hønsekødssuppe
Opskrift på sund og lækker lakseburger
Sundt og lækkert i en fart: pasta med laks og grønkål
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.
Masser af ideer til udklædning til fastelavn.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs