« Hverdagens hvidkål | Main | Nem hvidkålssalat med æble og lækker cremet valnøddedressing »

January 17, 2014

Comments

Ninette

hvidkål er en af vores yndlingsgrönsager - vi laver tit coleslaw, som både er god og nyttig og billig. Har en hel del valnödder hjemme efter julen (gik igang med valnöddebåde, men först efter jul) som mangler at blive spist op, så jeg tror sagtens jeg vil pröve denne opskrift! Tak!

Kari

Den dressing lyder meget lækker. Den må jeg prøve en dag. Jeg er så lige den eneste der spiser valnødder, men så er der mere dressing til mig ;0D
Jeg tror den vil være lækker med lidt danablue i også. Valnødder og blå ost er en rigtig god blanding, men dit forslag med krydderurter er også værd at prøve.
Rigtig god weekend!

Marina

Kære Ninette.

Hvidkål er sådan en skøn grønsag. Billig og nem at have med at gøre på en hver måde og så smager den bare godt. Hos os spiser børnene ikke så mange af mine salater, de vil helst have rå grønsager, og da min mand ikke så tit er hjemme er det mest til mig selv at jeg laver de små salater. Også lige der er hvidkål helt genialt fordi det er så hurtigt at lave en lille portion og fordi hvidkålen holder så godt at man ikke behøver at spise det hele på en gang.

Hvis du prøver opskriften vil jeg selvfølgelig vildt gerne vide om du kunne bruge den. Jeg er selv rigtigt vild med denne creamede valnøddedressing og laver den tit (men nu elsker jeg også næsten alt hvad der har med valnødder at gøre).

Marina

Kære Kari

Lidt blå ost ville passe helt perfekt både til valnødder og hvidkål, ingen tvivl om det. Ideen med de her hverdagssalater er netop at man kan gøre lige præcis som man har lyst til fra dag til dag. I virkeligheden giver det derfor kun lidt mening rigtigt at skrive opskrifter men jeg tænker måske at det på en måde vil give mening når der en dag er rigtigt mange, hvor ideerne kan blandes på kryds og tværs.

Som jeg skriven ovenfor er jeg ofte alene om at spise de her små salater så derfor skal de være nemme og lige til at sætte på bordet.

The comments to this entry are closed.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs