« Mejsebolde | Main | Farvel Januar »

January 30, 2014

Comments

Dorte / familiefletninger

Uhmm ser virkelig lækker ud. Er også ret pjattet med kål her i vintersæsonen og må da absolut forsøge mig med soya mandlerne, som lyder rigtig lækre.

God dag til dig

Miri

Jeg har ikke lært at være vild med grape....Men sender opskriften til min ÆldsteDatter, der elsker grape og soyamandler og godt kan lide kål :)
Tak :)

A + K = ♥

Lækkert - simpelt er bare bedst nogle gange! Og de tre ingredienser er også på min hitlist pt.

- Anne

Nicoline

Hej
Har fulgt din blog igennem flere år. Har tit haft lyst til at til at skrive en besked, men har bare ikke fået gjort det.......men nu skal det være.
Først vil jeg sige dig tak for din utrolig inspirerede blog jeg følger livligt med og bliver meget inspireret af din hverdag. Elsker de skiftende årstider og deres forskelligheder. Specielt dine hverdagsfester og fejring af kalenderen/årstiderne synes jeg er skøn. F.eks helligtrekonger, solhverv og Halloween har inspireret mig til mange skønne timer med familien. Min familie ligner på mange måder din og så alligevel ikke. Jeg har kun 2 børn, og hverken min mand eller jeg arbejder mere end 32 timer om ugen. Vi har høns, hund, fugle og fisk. Men vi elsker hverdagen og den forudsigelige rumlen afbrudt af skønne stunder i og med naturen.

Denne skønne salat blev serveret i går aftes sammen med en stor gryde passe med græskarsovs. Lækkert. Manden var begejstret mens børnene holdt sig til gulerodsstavene. Helt sikkert en salat vi skal lave igen.

Marina

Kære Dorte

Jeg er helt sikker på at du vil elske soyamandlerne, de passer bare så godt til hyggelige kålsalater. Kål af alle slags er så skønt her om vinteren.

Marina

Kære Miri

Når man ikke elsker grape er det oplagt ikke en god salat at give sig i kast med. Soyamandlerne kan nu heldigvis også bruges til så meget andet godt. Håber ældstedatter kunne lide den enkle opskrift.

Marina

Kære Anne

Nemlig!

Pointen med de helt enkle hverdagssalater er netop at de skal være lavet af et minimum af ingredienser. Man kan jo meget let bygge ovenpå de dage hvor man har noget der passer og iøvrigt har tid. Her ville det fx passe superfint med avokado.

Marina

Kære Nicoline

Du aner ikke hvor glad jeg bliver for sådan en kommentar. TAK!!! Hele grundtanken med Badut har jo netop været at inspirerer til at nyde årstiderne og alle de små årstidsfester og det glæder mig så meget at I har kunne bruge noget af det jeg har skrevet i tidens løb.

Tak for tilbagemeldingen på salaten. Jeg er så glad for at I voksne kunne lide den. Denne hvidkålssalat er helt oplagt best til voksne og børnene kan jo så samtidigt spiser et fad rå grønsager, netop sådan som I også gjorde det. Det er jo netop også sådan jeg selv spiser de små nemme salater og derfor tænker jeg faktisk at der nok godt kan komme flere salater i løbet af temaet som er bedst til voksne.

ellen

Jeg vil gjæde mig til flere ideer fra dig, bare det at tingene er enkle og kan laves på en hverdag, og at der er beskrevet supplement til mindre børn er inspirerende, og dejligt at kategorien hverdagsmad ikke behøver at blive belagt med bindinger om den ene eller anden kosttype, men stadig er sund. Jeg giknegentlig ind på badut for at se efter islygter, men fik så både læst om 3 forskellige salater, overgangen til februar, og tænkt at dine madplaner og hjælpe patruljer er god inspiration. God lørdag!

Maria Lisette

Mmm, hvor lækkert - jeg har tilfældigvis da lige ingredienserne i huse - så det vil jeg da lave som tilbehør til i aften. Det er altid der, der er svært synes jeg.... At finde på hurtigt og sundt tilbehør...
KH maria

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs