« Godt nytår | Main | Nye farver i brændeovns krogen »

January 01, 2014

Comments

Marie-Louise

Jeg byder Januar velkommen og glæder mig over at vinteren er så mild i år. Håber det varer ved i år. Da jeg cykler til arbejde (10 km, hver vej) er det lidt besværligt med en masse sne og glatte veje. Du har ret i at det er skønt med tid til efter- og omtanke for de ting vi gør i livet.
Glædelig januar 😄

Evi

kære Marina en ny start på et nyt år kan ikke startes bedre end med dine fine ord. Må dette år bringe masser af glæder og gode oplevelser med dine børn og familie og venner både her i blogland og i livet derude, hvor end du kommer frem.

Maria

Ahh ja, januar !
Det er vist meget almindelig det dér med en ny frisk start og genopfriskning a de gode vaner. I hvert fald har jeg gjort mg præcis de samme tanker og skrevet om dem i dag.

Glædelig nytår, og glædelig januar - det bliver rart at fortsat følge dine årstider.

KH Maria.

Ninette

Käre Marina, håber din influenza forsvandt sammen med det gamle år, og at du og din familie får et rigtigt godt og dejligt år 2014! jeg synes også der er så mange ting at blogge om isär i december, og jeg nåede overhovedet ikke med det hele. Er faktisk igang med lidt julepynt, tänkte lave sådanne der valnöddebåde sammen med to af börnene i eftermiddag, så har vi färdigt lidt nye julepynt til näste jul. Plus at jeg virkelig tränger til ting at lave sammen med börnene nu mens de endnu holder juleferie! Er så glad at jeg har fundet din blog, og tusind tak for din fine kommentar på min blog :) mange krammer herfra!
p.s. en af börnene fik et lysestöberkit i julegave og er i fuld gang med at lave lys, så jeg smilede lidt når jeg såg din link til dine flotte tekopplys fordi det netop er noget sådant som jeg gerne vil lave sammen med ham! :)

Marina

Kære Marie-Louise.

Med 20 km på cykel kan jeg sagtens forstå at du ikke orker sne og is.... Jeg har ikke så lang daglig cykeltur og må indrømme at jeg savner det hvide. Det høre ligesom til det danske år synes jeg.

Glædelig Januar til dig også.

Marina

Kære Evi.

Å du er altid så sød. TAK. Jeg skriver jo næsten det samme hvert år, men det er jo fordi det føles så rigtigt 1 januar. Å hvor man bare trænger til alt det rene og hvide og nye på den tid af året.

Jeg ønsker også dig og dine kære det skønneste, dejligste nytår.

Marina

Kære Maria

Jeg tror nærmest at det er en universiel følelse 1 januar. Måske er det faktisk lige dér at flest danskere føler det samme på en gang!! I alle de år jeg har blogget har jeg skrevet omtrænteligt det samme hvert år 1 januar så det er ihvertfald en grund følelse hos mig.

Det indlæg er som altid super fint. Jeg elsker at læse med hos dig.

Marina

Kære Ninette

Influenzaen er på retur men jeg er fortsat ikke rask. Alligevel er jeg nu mest taknemmelig fordi jeg slap for at være syg i julen, det hader jeg nemlig. Nu skar vi i stedet ned for ambitionerne til Nytårs aften og havde faktisk en megahyggelige og helt stille og rolig aften.

Hvor lyder det hyggeligt med krea her i det sidste af juleferien. Jeg synes altid at mine er lidt klippe-klister mætte i denne ende af ferien men måske er det i virkeligheden mig der har min opmærksomhed andre steder. Anna har ihvertfald været i fuld gang med at tegne, male og lime et islandsk landskab og en hel masse andet mens jeg har rydet op og de store har slappet af.

Jeg så godt lyssættet i din hyggelige lille film, det var et flot trefarvet lys der blev lavet. Lysene i kopperne er altid et hit, man skal bare huske at bruge ordenlig sterarin.

Maria Lisette

Fantastisk ide med kopperne!
Det vil jeg huske! :-)

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Invitation til Sankt Hans fest - lige til at printe
Bordkort til Sankt Hans - lige til at printe
Opskrift på hjemmelavet kærnemælkskoldskål
Opskrift på skønne, sprøde kammerjunkere
Opskrift på hjemmelavet hyldeblomstsaft
Opskrift på lækker kartoffelsalat
OPSKRIFT PÅ lækker cheesecake brownie
Opskrift på hjemmelavet rabarberkompot med vailje
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Sundt og lækkert i en fart: laks i ovn
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs