« Mød Gunnar -- et hverdagsglimt | Main | Tidlig morgen ved Grisetå odde »

May 31, 2014

Comments

kristina

Sødeste Marina - Jeg vil mægtig gerne snart "råbe et højt hurra sammen med dig".
Kan sagtens sætte mig ind i, at det er tungt ikke at kunne fejre fødselsdage, men du har ret, det bliver heldigvis "nemmere" med årene.
Godt du har formået at blande det triste med forårets glæder - for det er vel i virkeligheden, sådan livet er, og kunsten består netop i at blande - sådan går det bedst.
De største KRAM til dig.

Katja | Shift Ctrl Art

Ih dine billeder er altid super smukke!! Jeg har rigtig nydt dine syrener :)

Mette

Tak for mange fine ord og betragtninger. Rigtig god sommer.

Eva

Sikke en smuk maj-collage. Billeder siger ofte mere end ord.

Ninette

Käre Marina, jeg sender et knus lang herfra Finland. Er glad at du stadigväk er her i blogverden, alle dine indläg er som en rigtigt god del av min hverdag som jeg gläder mig til.

Karen marie

Smuk collage, af dine altid smukke billeder! Og dejligt, at der er mest af det smukke grønne, men faktisk klæder den sorte også alle de andre smukke farver :0) Søndags kram og kærlige tanker, Karen Marie

Miri

Maj er hjerteskærende smuk og det viser dine billeder. Når noget er smukt, mærkes ofte sorgen tydeligt og skarpt.
Det kan være svært at finde sine ben i blogverden, mærke hvor ens rum er. Blogverden er blevet så stor, strømlinet og professionel. Jeg har svært ved at finde min del af dette enorme rige.
Jeg holder af din blog og håber din blogglæde bare vil vokse :)

Nina

Hvor er det nogle smukke billeder du har samlet - jeg ser mest grønt... Håbets farve! Samtidig er grøn også beroligende og symboliserer genfødsel. Din blog er skøn - og selvom jeg først lige har "opdaget" den håber jeg du vil blive med med at skrive, som den du er - og om det du har lyst til :-)

Knus Nina

Superheltemor

Åh hvor jeg elsker dine billeder,

Helle

Hej Marina.
Tak for dine smukke billeder - endnu engang:))
Jeg synes, at du har en virkelig, virkelig dejlig og flot blog. Den virker så ærlig, nede på jorden og ikke opstyltet, det kan jeg rigtig, rigtig godt li.
Du har altid fantastisk flotte billeder, som for mig viser overskud til at give sig tid, tid til at nyde nuet, men også til at se de "små" ting i livet.
Jeg håber så meget, at du har inspiration til at fortsætte din blog, og jeg synes i hvert fald ikke, du skal have spor dårlig samvittighed, hvis du ikke lige får svaret på et indlæg.

Maj er en smuk og vidunderlig måned. Det er altid svært, når sorg og glæde blandes. Men lyset trænger ind alle vegne, selv ind gennem den mindste sprække, selv når det ser allermest sort ud, så er lyset der et eller andet sted med sin enorme kraft til at hjælpe os.
Et kinesisk ordsprog siger: Hver dag har sine egne gaver, selv når det hele kan synes lidt for mørkt.
Jeg håber, at du får den skønneste sommer trods alt, og ikke mindst en uforglemmelig tur til Island med din datter. Lidt misundelig er jeg, men på den gode måde:))
Kh Helle

Pernille

Det er dejlig læsning, som også gør mig en smule rørt :)

Marina

Kæreste Kristina

Jeg savner også dig. Lad os mødes snart.

Livet er virkeligt både smukt og ondt på én gang. Sådan har det altid været både indeni og udenpå for de fleste mennesker. Vi tror ofte at det smukke og fine er en fælles referangse for alle mens smerten er privat, vores egen. I virkeligheden deler vi nok den indre smerte i endnu højere grad end vi deler skønheden.

Marina

Kære Katja

Hvor ER du bare sød. Jeg har stadigt så meget at lære også når det kommer til at fotograferer men det er jo det der gør det så sjovt.

Marina

Kære Mette

Ja dejlig Sommer dét har vi. Hvor er det heldigt og fantastisk. Også god sommer til dig.

Marina

Kære Eva

Jeg synes ord og billeder kan hver sit. Billeder siger ikke alt men der er nogle gange dybder i dem selv når de på overfladen er ren idyl. Det synes jeg er vildt fascinerende.

Marina

Kære Ninette

Hvor er du bare sød.

I de her måned indlæg prøver jeg at skrive lidt ærligt om mig og bloggen og lige nu står jeg virkeligt i sådan et vadested. Måske skriver jeg lidt mere om det en dag. Jeg nyder også din blog og dine utroligt mange fine indlæg fra Finland.

Marina

Kære Karen Marie

Tak. Det betyder meget for mig at netop du med din udsøgte farvesans kan lide mine billeder. Sjovt nok synes jeg lidt du har ret, den sorte i collagen giver virkelig dybde til den yndige lysegrønne og den romantiske lilla. Sådan er det faktisk tit med billeder, de fleste har godt af et strejf markant sort.

Marina

Kære Miri

I alle de år jeg har skrevet blog er jeg hvert år blevet tilbudt en eller flere muligheder for at blogge professionelt. Måske er det dumt at jeg ikke har sagt ja til nogle af mulighederne, men jeg har aldrig følt at det ville være ægte for mig. Måske på en anden blog der var mindre personlig, men ikke på Badut der ganske vist rummer ting der er skrevet til bloggen men som grundlæggende er skrevet ærligt og tæt på det fra mit liv som jeg kan og vil dele. Sådan fornemmer jeg også at din blog skrives og netop derfor elsker jeg (og mange andre) den.

Marina

Kære Nina

Jeg er også så glad for at have fundet din blog. Du tager virkeligt dejlige billeder og jeg fornemmer et slægtskab i det med at søge efter at blive bedre.

Det er dejligt at du ser mest lysegrønt, måske bemærker jeg selv det sorte så meget fordi jeg faktisk ikke rigtigt ville have så meget i collagen. Lige meget hvor meget jeg forsøgte kunne jeg imidlertid ikke få det væk og pludseligt gik det op for mig at der nok var en mening med det.

Marina

Kære Superheltemor.

TAK. Det overrasker mig gang på gang at mine billeder faktisk siger andre mennesker noget. Det er en kæmpe ære synes jeg.

Marina

Kære Helle

TAK for din lange og skønne kommentar. Du skal vide at alle dine fine kommentarer til mig betyder rigtigt meget for mig.

Allermest bliver jeg virkelig glad for at du synes Badut virker ærlig. Netop det vil jeg så frygteligt gerne opnå, men der er så meget jeg ikke vil fortælle om og endnu mere jeg ikke kan dele og derfor tænker jeg nogen gange at det ikke bliver det fulde billed og dermed ikke helt ærligt. Mange af billederne er jo også opstillede (fx til opskrifterne), men jeg tænker at folk vel godt kan skelne der?

Når jeg skriver det med kommentarene er det fordi jeg virkeligt mener det. Som så mange andre læser jeg kommentarene på telefon og ipad hvorfra jeg ikke svarer tilbage. Umiddelbart når jeg læser en kommentar svare jeg inden i hovedet, men når det ikke kommer ned i kommentarfeltet hvor det kan læses af den søde kommentator er det jo ligegyldigt.

Tak for dine gode ønsker for min sommer. Håber også du får en fantastisk sommer.

Marina

Tak søde Pernille.

Helle

Hej Marina.
Tak for dit søde svar:)). Jeg forstå så godt, at det selvfølgelig ikke er alt, du vil eller kan dele på din blog. Det synes jeg bestemt heller ikke, at du skal. Man skal ikke give mere af sig selv, end man har lyst til, det tror jeg, at alle synes er fuldstændig i orden. På mig virker din blog alligevel helt ærlig og vedkommende, og jeg glæder mig altid til at læse den og se billeder. Jeg tror nu også, at lige meget, hvor meget man skrev, så vil der altid være noget, man ikke har lyst til at dele på en blog. Og sådan synes jeg også, at det skal være.
Det sker lidt ofte, at dine indlæg ikke automatisk kommer på min mail, andre gange kommer den på min mail. Har du oplevet det fra andre??.
Vh Helle.

Marina

Kære Helle

HVor er jeg glad for at du synes sådan. Det betyder meget.

Jeg ved ikke hvorfor nogle indlæg kommer på mail og andre ikke. For mig lyder det mærkeligt og det er ikke noget jeg har hørt om før.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs