« Mathildes fiskesuppe -- en opskrift | Main | Farvel Maj »

May 29, 2014

Comments

Helle

Skønne billeder. Og hvor er det pragtfuldt at se, at børn stadig kan lege med "simple", men fantasifulde selvlavet ting. Og at de får lov til at være børn. Dvs selvfølgelig kan børn det, men ofte har de måske ikke tiden, eller måske har de ikke et sted, hvor de kan finde alle de finurlige ting, eller måske har de forældre, der synes, at det "kreative" ikke er godt nok. Så børn der har et kreabord eller noget i den retning, de er super heldige. Det ku være så godt, hvis det var alle børn forundt.
Vh Helle.

Silla

Smukke,smukke billeder af smukke,smukke Anna....jeg elsker hendes kreativitet og fantasi. Hun er jo også en heldig pige at få lov,det er jo ikke alle børn der får det,desværre;)
Jeg syns også det er skam at man ikke kan vise de billeder man tager fordi der er forvirrede mennesker derude.....
Jeg tager også hatten af for Anna at hun giver lov ang.fotos.... Mit barnebarn på syv skal jeg snige mig ind på med kameraet.....
Tak for at dele det skønne hverdagslig kære Marina.

Knus og kram herfra

Bodil

Skønne, skønne billeder af en smuk tøs! Rigtig god weekend til jer!

Marina

Kære Helle

Anna leger kun sjældent med andet end hjemmelavet legetøj. Hun limer typisk flere ting sammen hver dag, leger med dem og får nok. Jeg er rigtig glad for at jeg ikke skal købe legetøj i dét tempo. Jeg oplever faktisk at forældrene i Annas klasse synes at det er sejt at hun laver så meget legetøj selv. I hvertfald var der en sammenstimen da hun til legetøjsdagen havde medbragt den elskede PÅske bamse og en bil til ham som hun selv havde limet sammen. Alle lod til at mene at det var super sejt at hun kom med hjemmelavet legetøj til legetøjsdagen.

Alligevel har du ret. det er kun få børn forundt at have et kreabord og jeg skal også sige ærligt at faren glæder sig umådeligt til vi kan få orden i tv-stuen.

Marina

Kære Silla

Det er virkeligt ikke ret tit jeg får lov at tage billeder efterhånden. De orker det ikke og jeg forstår dem faktisk godt. Jeg er hellere ikke vild med at blive fotograferet og det er jo også som om kameraet kommer imellem os når man tager det frem. På sin vis synes jeg derfor at det er fint at vi bare får lov til at være uden at der hele tiden skal stilles an til fotos. Alle børnene godkender iøvrigt alle de billeder jeg bringer af dem på Badut. Det synes jeg også er det eneste rimelige for de bliver jo af og til genkendt og så kan det ikke nytte at jeg bringer billeder som de ikke kan lide.

At der er billeder man ikke kan bringe er ærgeligt men folk er skørre Silla og jeg skal ikke have Annas billeder bragt i en eller anden ulækker sammenhæng. Så må vi nøjes med selv at grine over dem....

Marina

Tak søde Bodil

Anna er en hel masse. Super sej, sjov, kreativ og kærlig, men også genert, krævende og tosset. ELSKER HENDE.

Pernille

Jeg er vild med dine ungers kreativitet :)

Marina

Kære Pernille

Det er jeg faktisk også. Hvis jeg har nogen som helst del i æren er det måske at jeg altid bliver så jublende vildt glad for de ting de hitter på. For øvrigt er det deres helt egen fortjeneste.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs