« Store-hvede-bede dage -- et fridagsglimt | Main | Til min far »

May 17, 2014

Comments

Die HausFrau/Astrid

Jeg har en lille bitte og meget rodet fryser... Må man spørge, hvad det er for en fantastisk app, der kan hjælpe her? Og det ser ud til at blive en ret så lækker uge. :)
God weekend!

Anne

Jeg stemmer i: hvilke app bruger du? Kan du måske lave en anmeldelse?

Emma

Jeg er pt vild med madplanet så jeg keder mig ikke

Camilla

Jeg kunne også godt tænke mig at vide hvilken app du bruger

Katrine

Jeg er også vild med madplansindlæg - altid rart med inspiration! Lider desuden også ofte af kaotisk fryser, så jeg vil da også meget gerne høre hvilken app du har brugt?

Henriette Hald

Har først lige set nu, at du har madplaner :-) da jeg selv er en skovl til at overskue den slags, så vil jeg da lige se om jeg kan eftergøre dine.. så blive endeligt ved. Det er super.

Og ja.. hvilken app??

Dorte / familiefletninger

Lyder lækkert og ikke dårligt med lanmekølle på grill.

Silla

Hvor lyder din madplan godt Marina....og en god ide at give børnene lov at gå i køkkenet...hatten af :)


Knus og kram herfra

Helle

Hej Marina.
Skønt med din madplan. Den app til fryseren - hvad går den ud på? Min fryser er mega stor - jeg rydder op i den ca hver 3. måned, men alligevel bliver den lynhurtigt helt rodet. Og jeg kan kun give mig selv skylden, for det er næsten kun mig, der tager ting op derfra og lægger ting derned - bl.a dine lækre pizzasnegle:))
Vh Helle.

Marina

Kære alle

Hvor er I søde. Det kommer stadigt bag på mig at I faktisk er nogen som gerne vil se mine madplaner, for som jeg nu efterhånden har skrevet nogen gange har jeg jo ikke som så mange andre tilhørende opskrifter. Madplanerne laver jeg jo alligevel så jeg deler dem gerne så længe der er intresse.

I er mange der spørger til min nye fryser app så om det laver jeg nok et lille indlæg -- også selvom jeg ikke rigtigt havde forestillet mig at jeg en dag ville skrive om at holde orden i sin fryser. Noget jeg er notorisk elendig til...

Mette

Kære Marina. Ja, det er længe siden, men du er alligevel ofte i mine tanker, så nu vil jeg lægge vejen forbi dig. Endnu en gang dejlig inspiration til mad planen. Jeg er også i gang med at "rydde op" i fryseren, som jeg lige nu har mistet overblikket over.

Marina

Kære Mette


Hvor er det hyggelig med en hilsen fra dig. Jeg har jo ikke været så stabil en blogger siden jeg mistede min far så jeg forstår godt at der går længe mellem at man kikker forbi.

Det med fryseren tror jeg alle kender. Det er utroligt så hurtigt man kan få rod i sin fryser og det er bare noget bøvl i hverdagen. Håber virkeligt at min nye app får den fantastiske orden til at holde længe.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs