« Tidlig morgen ved Grisetå odde | Main | Madplan uge 23 »

June 02, 2014

Comments

Dorte / familiefletninger

Sikke nogle flotte billeder du tager! Kh Dorte

stine

Skønne billeder, og sikke et fint og urørt sted:-)

kristina

WAUW - sikke billeder, Marina... Det er jo magisk!

Pernille

Hvor er det nogen skønne første billeder du har taget, både ved fyret og ved fiskerlejet. Jeg er spændt på hvad det kan blive til, når du for alvor får leget og fundet mulighederne i dit nye objektiv :)

Eva

Smukke billeder. Dejligt med fokus på enkelte ting.Hvilk et kamera og objektiv bruger du?

Silla

Sikke nogle fantastiske billeder Marina,smukt,smukt med SMUKT på :)

Knus og kram herfra

Helle

Hej Marina.
Jeg kan kun tilslutte mig alle de andres gode kommentarer. Skønne skønne billeder, og jeg kan næsten dufte rosen bare ved at se på dit billede.
Vh Helle.

Marina

Kære alle

Hvor er I da bare søde. TAK for alle de fine ord.

Om kamera og objektiv:

Jeg er så vildt heldigt at have et Nikon D800 som jeg elsker. Det nye objektiv er et 35 mm og af den type der kan gå helt ned til F 1.4. Det er vildt. Jeg har selvfølgelig læst og læst alle mulige steder, men det er ikke så nemt på forhånd at vide om objektivet passer til mig for det er virkelig et spørgsmål om sjæl. Forløbigt er jeg super glad. Billedet med rosen og billedet med stenen øverst er den type jeg gerne vil kunne tage, men forhåbentligt bliver jeg bedre når jeg får tid til at øve mig mere.

Mette Ravnholt

Jeg bor på Sjælland nu, men vi har stadig familiesommerhus på Jegindø. Så vi besøger også ofte Humlum fiskerleje. Det er virkelig et skønt sted. I påsken tog vi også en tur til Venø.
Der står også nogle af de gamle fiskerhytter på Jegindø. De er virkelig skønne og har været inspirationskilde til tegning af vores sommerhus :-)

Marina

Kære Mette

Familiesommerhus på Jegindø lyder skønt og som en rigtig god måde at holde fast i en egn hvor man har rødder. Det lyder også skønt med et sommerhus inspireret af de røde fiskerhuse, de er bare så fine.

Jeg kørte engang til Jegindø på en lille fotosafari og tog faktisk også nogle ok billeder som jeg bare aldrig fik delt. Sådan går det nogen gange fordi der er så meget mere arbejde med at lave blogindlæg end bare med at tage billederne og nogle gange sker det så at hverdagen ruller for hurtigt.

Humlum Fiskerleje er et rigtigt fint lille sted med de ydmyge små røde fiskerhuse der sådan ligger en en bue langs bugten.

Karin Laursen

Så dejlige billeder, Marina. Jeg har også et sådant objektiv, men har egentlig ikke brugt det til så meget. Det tror jeg da, jeg skal have lavet om på. Jeg har skrevet det før, men gør det igen. En fotodate med dig. Det kunne være skønt. Sig endelig til hvis du kommer i nærheden af Fredericia/Kolding og har bare en lille bitte smule tid.

Marina

Kære Karin

Det kunne bare være hyggeligt. Detsværre har jeg meget sjældent tid når jeg besøger familien på de kanter, men man kunne jo lave en aftale en dag alligevel.

Du har mange seje objektiver, jeg har ikke så mange men har virkeligt ønsket mig dette. Det er ikke almindeligt brugt til landskaber (det er nærmest et gadeobjektiv) men jeg synes det er perfekt til det Danmark jeg elsker. Nu skal jeg bare lære at fremtrylle de billeder jeg har indeni.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs