« Sommerferie | Main | Velkommen Jeri Ann »

July 31, 2014

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a0105357b8c7f970b01a511ed3f65970c

Listed below are links to weblogs that reference Farvel til den dejligste Juli:

Comments

Karin Laursen

Hjertelig velkommen hjem Marina. Det lyder som om I har haft en forrygende sommerferie og sikke et "program" du har haft. 😊 Min ferie har også været skøn. Både de uger i Frankrig mon også den sidste uge herhjemme hvor langsommeligheden er noget, jeg stornyder. Det at kunne gå til og fra det jeg har gang i, er så dejligt. Og så har jeg forresten fået et makro objektiv i fødselsdagsgave, så dine indlæg og billeder med dette, er blevet nærstuderet. Jeg glæder mig til at læse mere om hele din ferie.

Silla

Rigtig rigtig velkommen hjem kæreste Marina:)
Hvor er det skønt at læse at i har nydt jeres ferie og alle jeres oplevelser.

Knus og kram herfra

Eva

Sådan en ferie skal lige lagre sig, - sikke mange forskellige indtryk du har fået.

Jeg har nydt den danske varme og gearet fuldstændig ned. Det har nu også været godt :)

Hyldemors Have

Lyder som en fabelagtig sommerferie... Og hvor skønt med jeres langsomme dage på Island, det er virkelig at efterstræbe at give sig til til oplevelser (INDRØMMET: Det er jeg helt vildt dårlig til). Synes selv jeg er blevet ramt lidt af zapper-generationens dårlige vaner.
Velkommen hjem til Danmark :-)

Liv (pladstilverden)

Wow. Sikke en juli. Lyder helt fantastisk og sikke rige i er blevet på skønne oplevelser - sammen. Dejligt at læse om.
/Liv

Ninette

det lyder som en dejlig sommerferie! eventyrlige billeder. Lyder rigtigt dejligt også med en uge med fred og ro - det er overst på min önskeseddel, men det bliver det ikke noget af, desvärre! Vi har haft en nogenlunde god sommer dette år, dejligt varmt, nästen för varmt så man ikke orker at lave noget og börnene (og vi voksne) bövler lidt ekstra indimellem på grund af varmen. Mange krammer fra Finland! :)

Miri

Hvilken Juli I har haft ! Fantastisk - kan godt forstå, det hele må bundfælde sig og der skal bruges lidt til, til at åbne op for hverdagen.
Velkommen tilbage :)

Madame

Sikke en spændende ferie du har haft, Marina - dejligt at læse om blandt andet rejsen til Island! Lige nu sidder jeg og nyder Anders Agger og Anne Hjernøe i tv, hvor de netop besøger Island.

Rose

Hold da ferie ! I har haft ferie !! :) Her har vi af flere forskellige grunde været hjemme hele ferien, men det har faktisk været den hyggeligste ferie jeg længe har haft ! ( Det havde jeg ikke troet....) Masser af tid til at være sammen med venner og familie, masser af lækker mad, cafe besøg, strandture og by ture, den yngste tog sig et par dage med feber, og vi kunne smide os i sofaen og se TV serier jeg ellers kun har et lettere hånligt fnys tilovers for, men de dage var det super hyggeligt :) Som mine bedste venner hjertligt konstaterede " dette er sommeren der går over i historien som den sommer vi var sammen 2 (!) gange " - vi plejer at være ovenud tilfredse hvis vi når at se hinanden 2 gange om året ! Så jeg er glad, tilfreds og føler mig mæt og næret af Juli måned :)

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs